Szegeden milyen sportegyesuleteket, vagy sportolasi lehetosegeket tudtok ajanlani?
El szeretnek kezdeni sportolni, amik erdekelnek: tenisz/tollas, vagy valamilyen tanc (lehetoleg nem neptanc).
Olyanokat keresek elsosorban amiket akar most is elkezdhetek nem csak felevkor vagy ev elejen lehet csatlakozni.
Táncnak én tudom a hip hopot (vagy moderntánc, ne mtudom mi :D ) ajánlani, a húgom is odajár (ritmus tánc és fitnessz stúdió).
Nagyon kedves tanárok és táncosok vannak ott, minden korosztálynak
Fuu a tenisz/pingpong/tollas mostanában elkezdett érdekelni :) Suliba rákaptunk a tollasta és nagyon élvezem, teniszezni meg pingpongozni apával szoktam nyaranta úgyhogy lehet valami ilyesmit szivesen elkezdenék (bár inkább csak nyáron érettségi után, és akkor még a munka is belefér éjszakában)
Tollas is van ott ahova te jársz? (pingpong nagyon csak hobbiszintű és azt itthon is lehet bármikor, úgyhogy abban annyira nem gondolkozok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!