Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elindulnátok túrázni egy sima...

Elindulnátok túrázni egy sima hétköznapi bokacsizmában?

Figyelt kérdés
Egy egyhetes tréningen vagyok, ahol kitalálták, hogy menjünk el túrázni a napokban és legyen az erdőben az egyik foglalkozás. Na persze én csak csinosabb cipőket és ruhákat hoztam, nincs itt túrabakancsom, mert ilyesmiről szó sem volt. Egy bokacsizmám van, ami legalább lapos sarkú :) Mit gondoltok, nem lesz benne óriási szívás az erdőben menni? Állítólag 200 méter szintkülönbség van betervezve, "közepes" lejtőkkel, 14 kilométert kéne sétálni. Amúgy egy kényelmes darab.
2015. nov. 8. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Megfelel, de a túra során megkarcolódhat, sérülhet. Mert hát faágak, kövek, földút, bármi adódhat.
2015. nov. 8. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
A csizmát kevésbé féltem, mert nem egy mai darab, kifejezetten azért hoztam, hogy ezt strapáljam... inkább attól félek, hogy én nem fogom bírni benne a túrát.
2015. nov. 8. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

14 km-t nem ajánlanék. Ha jól értem, nem vagytok rendszeres túrázók, csak most lenne egy túra is a programok között.

Nem ennyivel kéne kezdeni.

14 km akármilyen cipőben kikészítheti a lábat.

Néhány kilométeres séta az erdőben teljesen megfelelő lenne egy ilyen tréningen.

2015. nov. 8. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok a 14 km, valami rövidebbre menjetek. Én egyszer hasonlóan jártam, csak egy kis városi szandál volt rajtam, úgy mentem egy rövidebb, de végül elég nehéz terepen vezetett "kirándulásra". Jól bedagadt az egyik bokám meg a térdem is, két napig ápoltak utána. Soha többet.
2015. nov. 8. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!