Lányok: milyen gyakorlatokat szoktatok csinálni és hogyan edzetek fenékre? F/25
Szeretnék fenékre edzeni.
Tudom fiúk nem szoktak fenékre edzeni, inkább a lányok, de én szeretném hogy szép kerek popom legyen, ne fokhagyma formájú.
Vékony alkatú 65 kg súlyú fiú vagyok.
Nem tudom mi ez a ma esti közhiedelem, hogy a fiúk nem edzenek fenèkre. Èn lány vagyok, de a pàrommal együtt edzek és nagyon szép kerek a popója.
Azt hiszem talàn itt lehet a fèlreèrtès, hogy vannak olyan csajok akik kifejezetten csak popsira és hasra edzenek, a fèrfiak (és a többi nő, aki nem esik bele a fenti kategóriàba), szimplàn nem így hívja. Magyaràn nem azt momdja, hogy ma fenéknapom van, hanem azt hogy "làbazok". A fenèk izmok rèszt vesznek àltalàban a mozgàsban, ha làbazol, nekem pl egyetlen olyan gyakorlatom sincs, amit kifejezetten fenèkre csinàlnèk ès ne éreznèk a làbamban is.
Tehàt akkor, amiket ajànlok (de gondolom ha rendesen edzel, és làbazol is akkor ùgyis ismered):
Guggolàs, felhúzás (talàn a merevlàbas jobban megy fenèkre, de ez se biztos), kitörès , és aztàn ott vannak a gépek (làbtoló, ilyen hàtra làbemelős aminek nem tudom a nevèt stb. ). Természetesen mindent súllyal
Hajrà, az izmos fèrfi fenèk èrdekèben! :-D :-D
Hátha valaki még ide téved.. És igen fiúk, nektek is fontos lábra edzeni néha, de ezt kifejezetten női rutinnak írom, nálam ez egy láb nap (én 3x12-esben csinálok mindig mindent):
- bulgarian split felváltva
- RDL (rúddal vagy kézisúllyal mindegy, eleinte inkább 2 kézisúllyal, mire szép a forma)
- squat smith machine-nel
- hip thrust szintém smith machine
- ha még comboznék a popsi mellé akkor egy feszítőre felmegyek, vagy kis oldalfarizomra "tárogatok" egyet :D
nekem ezután leszakad a fenekem és remeg a lábam :D nagyon jól bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!