Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok: milyen gyakorlatokat...

Lányok: milyen gyakorlatokat szoktatok csinálni és hogyan edzetek fenékre? F/25

Figyelt kérdés

Szeretnék fenékre edzeni.

Tudom fiúk nem szoktak fenékre edzeni, inkább a lányok, de én szeretném hogy szép kerek popom legyen, ne fokhagyma formájú.

Vékony alkatú 65 kg súlyú fiú vagyok.

2015. nov. 8. 14:01
 1/3 anonim válasza:
Guggolás súlyal.
2015. nov. 8. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez a ma esti közhiedelem, hogy a fiúk nem edzenek fenèkre. Èn lány vagyok, de a pàrommal együtt edzek és nagyon szép kerek a popója.

Azt hiszem talàn itt lehet a fèlreèrtès, hogy vannak olyan csajok akik kifejezetten csak popsira és hasra edzenek, a fèrfiak (és a többi nő, aki nem esik bele a fenti kategóriàba), szimplàn nem így hívja. Magyaràn nem azt momdja, hogy ma fenéknapom van, hanem azt hogy "làbazok". A fenèk izmok rèszt vesznek àltalàban a mozgàsban, ha làbazol, nekem pl egyetlen olyan gyakorlatom sincs, amit kifejezetten fenèkre csinàlnèk ès ne éreznèk a làbamban is.

Tehàt akkor, amiket ajànlok (de gondolom ha rendesen edzel, és làbazol is akkor ùgyis ismered):

Guggolàs, felhúzás (talàn a merevlàbas jobban megy fenèkre, de ez se biztos), kitörès , és aztàn ott vannak a gépek (làbtoló, ilyen hàtra làbemelős aminek nem tudom a nevèt stb. ). Természetesen mindent súllyal

Hajrà, az izmos fèrfi fenèk èrdekèben! :-D :-D

2015. nov. 8. 19:33
 3/3 anonim válasza:

Hátha valaki még ide téved.. És igen fiúk, nektek is fontos lábra edzeni néha, de ezt kifejezetten női rutinnak írom, nálam ez egy láb nap (én 3x12-esben csinálok mindig mindent):

- bulgarian split felváltva

- RDL (rúddal vagy kézisúllyal mindegy, eleinte inkább 2 kézisúllyal, mire szép a forma)

- squat smith machine-nel

- hip thrust szintém smith machine

- ha még comboznék a popsi mellé akkor egy feszítőre felmegyek, vagy kis oldalfarizomra "tárogatok" egyet :D

nekem ezután leszakad a fenekem és remeg a lábam :D nagyon jól bevált.

2022. jún. 26. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!