Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek hol érdemesebb...

Astor90 kérdése:

Szerintetek hol érdemesebb elkezdeni a Shaolin kung fut a Fővárosban? Két kiszemelt hely is van. Az egyik a Magyar Shaolin központ a másik A Fehér Tigris Shaolin Kung Fu egyesület.

Figyelt kérdés

az érdekelne pontosabban hogy hol van kifejlettebb és kidolgozottabb oktatás.

Olyanok véleményét várom akik értenek is hozzá.Kommentvadászok ne irjanak

2015. okt. 31. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az hogy szerinted a k1ben mmaban scban nincsenek harcosok meg nem is értem. A legkorrekt szabályrendszerek különböző stílusú ellenfelek erejének összemérésére. A napokban hál istennek volt időm, és át is néztem nagyjából. 2 versenyzőt találtam akik a wing tsunnal eredményt értek el rangosabb mma versenyeken (k1, supercombatba nem találtam), de ennek a 2 versenyzőnek is ott volt a bjj 1. dan, szóval nem igazán győzött meg. A win tsunt sem a kérdezőnek sem másnak nem tudom ajánlani Magyarországon, mert más stílusokkal sokkal nagyobb fejlődést tudnak elérni x év alatt. Még csak tradicionalitás sincs a legtöbb dojoban.
2015. nov. 4. 13:09
 22/24 A kérdező kommentje:
Huha......nem gondoltam ekkora háború lesz ebből.amúgy ha már itt tartunk akkor maga Magyar Honvéd mit ajánlana???MMA ztam és nagyon jó sport de AZ utcán kissé radikális inkább specpodgotovka vagy krav maga ami helytálló.Egy MMA harcos ellen rakétavetővel mennék.
2015. nov. 4. 17:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Mindenképpen egy erős ütő alapot, ha ütni már megtanultál az mma edzéseken, akkor system, krav maga, defendo, ju jitsu, esetleg savate vagy aikido. Alapvetően a célod az, hogy megvédd magad és nem az, hogy te legyél a kung fúúú királya :) nem tudom, hogy hol laksz, lehetősegeidhez mérten próbálj ki egy dojot a fentiek közül, a hatai oktatás színvonala ezeknek a stílusoknak egész jónak mondható.
2015. nov. 4. 21:36
 24/24 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok és épp lehetőségeket keresek
2015. nov. 4. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!