Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hatásos tömegnövelő...

Milyen hatásos tömegnövelő tabletták vannak amiket érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
az én férjem port eszik/iszik cytogen hypermas 5000-ret. Neki bevállt.
2010. márc. 18. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:

nos legyen egy étrended ami tartalmaz testsúlykilóként 2 gramm fehérjét 4-5 gramm szénhidrátot.

példa, ha 60 kiló vagy szükséged van 120 gramm fehérjére 300 gramm szénhidrátra(ch)

megeszel 100 grammot 250 szénhidráttal akkor a maradékot ki kell egészíteni, hypermasst nem ajánlom,mert kevés a fehérjetartalma.

lehet tejsavó protein+szőlőcukor edzés után,vagy ha mindenképp tömegnövelőt akarsz(amibe szintén cukor van..)

akkor mehet a cytogen whey pro,ha van pénzed akkor a jumbo prof, volumass 35 prof is mehet.

edzésnap,pihenőnap ugyanúgy kel szedni!!

ezek nem tömegnövelő tabletták,hanem gyors felszívódású koncentrált élelmiszerek,ha nőni akarsz EGYÉL!

mondjuk fél kiló csirke fedezi a fehérjédet naponta,edzés után mehet egy fehérjeturmix(mondjuk cytogen whey pro)

szőlőcukoral(por alakú,fél kiló kb 300 ft)edzés után mehet 40 gramm

hát kábé ennyi,táplálkozni kell

olvasgass:

[link]

2010. márc. 18. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
uh elcsesztem ne haragudj, a tömegnövelőhöz nem cytogen whey prot hanem cytogen whey gainert akartam írni sorry
2010. márc. 18. 14:38
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
2010. márc. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!