Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek leadjam az egyik...

Szerintetek leadjam az egyik sportot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én hétfőn és szerdán karatéra járok, kedden, csütörtökön és pénteken pedig táncra... Sokszor este 10 óráig tanulok, hétfőn pedig a suliban nem tudok leckét írni. Arra tondoltam, leadom a hétfői karatét, mert aznap 6-ra érek haza, úgy, hogy semmi házi nincs kész... Mit gondoltok? Leadjam a hétfői edzést?

2015. okt. 31. 13:02
 1/4 aikiboxer ***** válasza:
Miért nem a táncból adsz le egyet vagy kettőt? Abból 3 van... Azt szereted jobban?
2015. okt. 31. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
En inkabb a tancot passzolnam..
2015. okt. 31. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem adnám le. Házi nem nagy dolog amúgy, otthoni autodidakta tanuláshoz lenne, de mivel bevált módszer, hogy a leadott anyagnak a következő leckéjét adják fel, elrontják az egészet, amúgy sulira tudsz készülni vagy egyáltalán nincs szabadidőd?
2015. okt. 31. 17:20
 4/4 A kérdező kommentje:
A táncot semmiképp nem adom le, azt szeretem jobban... Szabadidőm csak hétvégenként van.
2015. nov. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!