Szerintetek leadjam az egyik sportot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én hétfőn és szerdán karatéra járok, kedden, csütörtökön és pénteken pedig táncra... Sokszor este 10 óráig tanulok, hétfőn pedig a suliban nem tudok leckét írni. Arra tondoltam, leadom a hétfői karatét, mert aznap 6-ra érek haza, úgy, hogy semmi házi nincs kész... Mit gondoltok? Leadjam a hétfői edzést?
2015. okt. 31. 13:02
1/4 aikiboxer válasza:
Miért nem a táncból adsz le egyet vagy kettőt? Abból 3 van... Azt szereted jobban?
3/4 anonim válasza:
Én egyiket sem adnám le. Házi nem nagy dolog amúgy, otthoni autodidakta tanuláshoz lenne, de mivel bevált módszer, hogy a leadott anyagnak a következő leckéjét adják fel, elrontják az egészet, amúgy sulira tudsz készülni vagy egyáltalán nincs szabadidőd?
4/4 A kérdező kommentje:
A táncot semmiképp nem adom le, azt szeretem jobban... Szabadidőm csak hétvégenként van.
2015. nov. 1. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!