Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik lenne a jobb szobakerék...

Melyik lenne a jobb szobakerékpár vagy elliptikus tréner?

Figyelt kérdés

Fitten szeretném tartani magam, és erre alkalmas gépet szeretnék venni.

Otthon vannak súlyzóim szóval ilyen kardióedzésként venném.

Elliptikus tréner eléggé drágák csak én max 80-90ezret szánnok rá annyiért nemtudom vannak-e jók, illetve szobakerékpárban ilyen árban nagyon jó minőségűek találok, csak az tántorít el hogy írták hogy az elliptikus tréner az összes testrészemet átmozgatja így nagyobb a zsírégetés, illetve minimálisan átmozgatja az izmokat is, kerékpár meg csak a lábat.

2015. okt. 28. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyértelműen eliptikus trainer.

Abból is olyan, amelyiknél nem kör- hanem parabola pályán mozognak a pedálok.

Ugyanakkora intenzitásnál sokkal jobban átmozgat, több kalóriát éget, ráadásul a szoba kerékpár ( ahogy a "normál" kerékpár is)kifejezetten ellenjavallt már enyhe aranyér tünetek esetén is.

2015. okt. 28. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

lemaradt: annyiért már nagyon jókat tudsz venni!

2015. okt. 28. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudnál írni, vagy akár pm-ben küldeni amiket Te ajánlasz elliptikus trénnert? :)
2015. okt. 28. 17:46
 4/4 Viki940128 válasza:
Nagyon is használ en 10kilot fogytam 4honap alatt
2020. ápr. 4. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!