Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jégeralsó nadrág alá egész napra?

Jégeralsó nadrág alá egész napra?

Figyelt kérdés

Fáznak a lábaim, de nem csak kint, hanem munkában is.

Napi kétszer 10 percet bringával is közlekedek.

Jégeralsó jó megoldás lenne?

Nem izzadok bele, ha éppen nincs olyan hűvös idő (=normálisan fűtött helyiségben)?

Elég meleg? Elég kényelmes (=hozzá lehet szokni)?

Például ez: [link]

2015. okt. 27. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Anyukám párja is jégeralsót hord, mert ő télen is kint dolgozik a szabad ég alatt, meg sokat bringázik, ő nagyon szereti. Ez, amit linkeltél, nem tudom, milyen anyag, de az, amelyiknek polár belseje van, az nagyon jó meleg. Én is vettem már fel (igaz lány vagyok :D), normálisan fűtött helyiségben szerintem beleizzadnál, szóval nap elején lehet, hogy le kell venned a nadrág alól.
2015. okt. 28. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:

A jégeralsó is jó, sokáig hordtam, véletlenül most is az van rajtam, viszont, ha beleizzadsz, akkor vége a napodnak, az anyaga felszívja a vizet onnantól kezdve kényelmetlen frusztráló érzés benne lenni, mintha befostál volna... Arról nem is beszélve, hogy kicsíphet az izzadtság, vagy megfázol...

Érdemesebb befektetni egy kicsit és valami sportosabb minőségibb thermo aláöltözetet venni, általában én is azt hordok, csak most koszos.

2015. okt. 28. 07:01
 3/8 aikiboxer ***** válasza:

Nekem is van egy sport aláöltözetem, nagyon utálom, kint ilyen "hideg" érzés (gondolom mert nem puha pamut); bent meg túl meleg.

De egy teljesen pamut valami az jó lehet, bár bent ülni túl sok.

2015. okt. 28. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon hidegben viszont az aláöltözet fölé felveszem a jégeralsót, mivel hidegben a rétegeken van a hangsúly.
2015. okt. 28. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:

sokféle aláöltözet van, a gyapjúszálasak nagyon melegek, leginkább sícuccokban van ilyen. a pamut elég meleg, viszont nem veszi fel a test alakját, ezért tud kényelmetlen lenni, és ha beleizzadsz, hűt. a műszálas cuccok a legkevésbé melegek, viszont jól passzolnak, ezért könnyen lehet őket hordani a ruha alatt.

Én egy motoros aláöltözőt használok, a lidlben vettem kb 5000ért (alsó felső) nagyon jó, szeretem.

2015. okt. 28. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Három fajta a legelterjedtebb férfi jégeralsóban.

1.A hegymászó.Egész vékony anyag,testreálló.

2.A pamut,ilyet akárhol tudsz venni.

3.Gyapjú,ez akkor jó ha szabad ég alatt dolgozol télen 8-10 órában.

Neked az első kettő lenne a jó.Ha meleged van benne,akkor meg csak van annyi értelmed,hogy elhúzol a retyóra,aztán leveszed.Egy hónappal ezelőtt még velem is volt ilyen,amikor reggel hűvös volt,délután pedig meleg.

2015. okt. 28. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt esetleg nem tudja valaki, olyan egybe kezeslábast aminek gombos lenyitóka van a fenekén, olyat hol lehet venni, vagy hogy hívják? Olyat kajtatok már évek óta melózni.
2015. okt. 28. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

long john a neve ucsó és 16 ropi.

western boltokban lehet venni.

2015. okt. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!