Mi az, amit ha nem tudok megcsinálni, inkább ne is próbálkozzak a rúdtánccal?
Tudom, hogy oda nagy erő kell és még sosem próbáltam ilyesmit, de nem szeretnék ciki helyzetbe kerülni.
Mik azokat, amik ha nem mennek, inkább ne próbáljak? Pl kötélmászás, húzódzkodás ilyesmi?
Még a két lábon járást is tanulni kell, nem született tulajdonság.
A kérdezetteket, ha nem gyakorlod, soha nem fogod tudni megcsinálni.
Nem ciki, ha olyan segítőd van, aki esetleges első sikertelenségkor nem röhögi halára magát, hanem megtanítani akar.
Pl a kikelés az ágyból :D viccet félretéve, teljesen kezdő órára menj, és ott nem lesz probléma. Persze ha valaki eleve jó erőben van, akkor gyorsabban fog fejlődni, de egy csomó kezdő mozdulathoz nem kell még a saját testsúlyodat elbírni kézzel.
Én sosem tudtam kötelet mászni a suliban, de nehány hét alatt sikerült felmásznom a rúdra, húzódzkodni sajnos továbbra sem tudok, pedig már elég sokmindent meg tudok csináli a rúdon (főleg olyasmiket, amikenél lábból kell magamat tartani, mert a kezemmel ellentétben a lábam elég erős).
Eleinte mindenki bénázik, szóval nem lesz ciki. :D Aztán majd szép lassan megerősödsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!