Airsoft revolver néha gyengén lő, mi lehet a probléma?
Ruger Superhawk 6" Co2-es revolverem van.
Eddig Walther 12g-os Co2-vel használtam és 0.20g-os 6mm-es bb-vel, és gond nélkül működött. Vettem magyar oldalról patront és 0,30g-os bb-t...a patron ütött kopott, ha jól látom Daisy márka lehet...És ezzel az utóbbi patron-lőszer kombóval ha egymás után lövök, akkor a második-harmadik lövésnél egyre gyengébb a lövés utána már a golyó csak úgy pottyan ki a csőből, mintha meggymagot köpnék...ha várok egy kicsit, akkor újra 1-2 lövés erejéig erős, és utána legyengül. Mi lehet ennek az oka? Az új patron lehet a hibás? Vagy esetleg a pisztolynak van valami gondja?
Ha valakinek van valami ötlete, előre köszönöm!
Köszönöm a tippet!
A patron betekerésekor még csak szisszenést sem szoktam hallani, nekem úgy tűnik, hogy nem szivárog...de ez még semmit sem jelent..Lehet, hogy igazad van.
A biztonság kedvéért próbáljam ki, hogy egy patront teflon szalagos "trükkel" használok?
Próbáltam külföldi fórumokon is keresgélni, de hasonló problémát még nem sikerült találnom....
Ha rájövök, hogy mi a gond majd ide fogom írni, hátha másnak is lesz ilyen gondja.
A régebben használt patronnal nem tudod megpróbálni? Mert akkor egyértelmű a hiba forrása, ha azzal működik rendesen.
Egy próbát meg ér a teflonszalagos trükk is.
A Walther patront még a pisztollyal együtt rendeltem külföldről, és az már elfogyott sajnos. Utánpótlás patront a postaköltség miatt nem érte volna meg onnan venni....bár ha most a patron miatt van ez a probléma, akkor mégiscsak jobb lett volna többet fizetni érte.
Ha lesz időm kimenni a "terepre", akkor fogok tesztelgetni a régi bb-vel is és a teflon szalaggal is...
Megbeszélhetjük... Most el kell lépnem a géptől, de majd írok privátot.
Köszi a segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!