Melyik a jobb Shaun T edzés a t25 vagy insanity max 30?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 09:42
1/5 anonim válasza:
Utóbbi kettőt még nem csináltam, a max30 elég keménynek tűnik, ahogy belenéztem, én a beachbody-t csinálom, az egész jó.
2/5 anonim válasza:
A Focus T25 sokkal könnyebb, kezdők is simán végig bírják csinálni. Az Insanity max 30, mivel az eredeti Insanity utódja sokkal keményebb, de csak napi 30 perc. Én az Insanity max 30-ra szavazok! Nekem nagyon bejött. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. okt. 27. 17:19
4/5 anonim válasza:
Én a T25 alpha karidoját csináltam ma, abból is végig a könnyített verziót és kb. meghaltam a végére. Ha kezdő vagy, mindenképpen ezt csináld, könnyebb, mint az utolsó kettő.
5/5 anonim válasza:
Én abszolút kezdőként is mindig az insanityt csináltam/csinálom, és semmi bajom nincs tőle. Kegyetlen nehéz, de az eredmény magáért beszél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!