Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire számítok hajlékonynak?

Mennyire számítok hajlékonynak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, utoljára alsóban sikerült megcsinálom az angol spárgát egyszer, nem tudom mennyi nyújtás után. Egyik évben tavasszal mindig ilyet játszottunk és megtanultam. Előtte se nyújtottam, utána sem, csak tesin, ami feltétlen szükséges volt havonta egyszer. Nem vagyok valami fájdalomtűrő, utálok nyújtani, de eldöntöttem, hogy szeretnék spárgázni. 3 napja gyakorlok kb, nem mondanám, hogy túlzásba viszem, mert sajnos még mindig nem tudom rávenni magam, hogy kitartóan fájjon... Azóta viszont 10 centit minimum lejjebb ment a francia spárgám, az angol talán kicsit kevesebbet. Ezzel mennyire számítok hajlékonynak? Többnek kéne mennie?

2015. szept. 28. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Átlag, pláne lányban.
2015. szept. 28. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó, az nem rossz, világ életemben úgy tartottam, hogy annyira vagyok hajlékony, mint egy darab kő.
2015. szept. 28. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:

ha megy ez-

[link]

és ez-

[link]

1 percig kitartva akkor az már hajlékony.

2015. szept. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!