Mit tegyek, a kutyám tüzel, de nem akarom hogy kiskutyái legyenek?
Humánus módszernek nem nevezném sem az ivartalanítást, sem az injekciót! Az ivartalanítás az csonkítás, az injekció pedig okozHAT rákot idővel! nem feltétlen, de lehet. A különzárástól megőrül majd a környék is (ez személyes tapasztalat)! Marad a bugyi, amit pedig lerághat magáról!
Ha nem nagy a kötődés a fiú kutyához, akkor ajándékozzátok el, persze ez sem a leghumánusabb!
A legolcsóbbnak az tűnik, ha a fiút ivartalanítjátok, s a 3 lány meg tüzelhet, csak a szomszédokra kell majd vigyázni! :)
Ebben a helyzetben a humánus megoldás az lenne, ha hagynánk a természet menetét, de ezt senkitől se lehet elvárni! Nekem 2 lány-1 fiú van, s különzárogatom a fiút általában, de az 2 hét visítás! A tanulságom pedig, hogy nem fogok többet fiút és lányt tartani egyszerre, de ezek már lieblingeket, tehát addig így tudom megoldani én.
Tudom, hogy vicces de a haziorvosunk mindig fogamzasgatlot adott a kutyajanak....talan ha egyszer nem mukodott....mindig nevettem rajta....
..es hat igen idetlenul nez ki, de meg mindig jobb bugyogot huzni a tuzelo szukara, mint aztan gazdit keresni az edes kis nemkivant kolykoknek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!