Mit csináljak, hogy thigh gap-em legyen?
Olyasmi lábat szeretnék, ami a képen van. Akinek szintén hasonló van, az tudna mondani, hogy mit kell csinálnom? Egyek kevesebbet? Esetleg, ha te gyakorlattal érted el akkor küldhetsz linket is:) (45kg vok)
Előre is köszi!!
Nekem tetszik a thigh gap, tehát nem lebeszélni akarlak róla, DE
sajnos ez nem mindenki számára elérhető genetikai adottságok miatt, ezen nem tudsz változtatni!
Magasságod sem tudjuk, tehát még minimálisan se lehet következtetni az alakodra. Sőt még a magasság és testsúly is kevés adat.
Egyébként megfelelő étrend és mozgás. Keress, nézz utána. Google + youtube. Utóbbinál, ha már csak annyit beírsz, hogy thigh gap, akkor már kidob néhány videót.
Csak a magyarok ilyen hülyék?:'DD Összes külföldi oldal normális válaszokat ír..
egyébként oké hogy genetika meg stb, de nem csak az!! sportal simán el lehet érni.. na mindegy-.-
Ha valaki kevés tudással rendelkezik pont az hiszi magát okosnak. Nem fogom ezt a gondolatot neked levezetni, de gondolkozz el rajta!
Te feltettél egy kérdést, ráadásul egy olyan kérdést, amire te magad is tudod rá a választ, legalábbis már megkaptad külföldi oldalakról. Igen, egy kis mozgással el lehet érni, hisz ezt mondtam(írtam) is.
Aláírom, nem csak genetika, de ezt senki sem mondta, csak azt, hogy szükséges hozzá. Mivel te se képpel, se adatokkal nem szolgáltál, ezért még minimális mértékben sem tudunk következtetni az alakodra. Ergo olyan embereket hülyézel le, akik próbálnak/próbáltak neked segíteni és te a köszönömnek még a minimális jelét sem mutatod. Senkivel nem kell egyet értened vagy feltétlen hallgatni a szavára, csupán csak tanácsot ad.
Lehet fáj az igazság, de a thigh gap eléréséhez körülbelül ezek szükségesek: genetika, mozgás, diéta.
A testalkatot nem tudod megváltoztatni, mert az adott. A csontokat nem igazán tudod alakítgatni...
Ha megvan a megfelelő adottság, akkor is vékonynak kell lenned -ehhez pedig mozgás és diéta kell. Szóval most tehát hol is a probléma? De még ok, a diétát ne is vegyük feltétlen a listába.
Tehát neked így se külföldi, se magyar nem fogja megmondani azt, hogy hogyan érd el! Ismétlem: 0 adattal. Bocs 1 testsúly van és rákérdeztem csak a magasságra és még azt sem tudod megadni, de nyilván már 3 jegyű szám, így csak "nem is vagyok magas" válasszal letudod. Tényleg egy kicsit már nehéz 3 jegyű számokkal gondolkozni, fejben tartani, leírni...
Ilyen típusú válaszokat nem szoktam adni, de most ez nálam vitt mindent... és még visszafogott voltam
Ráadásul ez egy olyan ember véleménye, akinek bejön a thigh gap és még le se akar róla beszélni. Lehet már túl sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Tegyél fel egy kérdést normálisan, érthetően, képpel és talán utána megkapod a választ. A képnek nem kell neked lenned, csak tényleg hasonlítson rád! Az a baj, hogy még adatokkal nem lehet pontosan téged jelenleg elképzelni (ugyebár itt még azt se kaptuk meg...)
#12 vagyok
Mondjuk én NEM is téged hülyéztelek le.. és egyébként, ha megnézed akkor a #2 és a #3 válaszolón nem sok mindent lehet megköszönni..elég primitív válaszok. Máskülönben meg oldalakat és videókat kértem (már találtam egy párat..), de ennek ellenére mindenkinek ide kellet írni, hogy "genetika"! K felfogtam, de (ahogy te is mondtad nem csak az):)
Egyébként 160cm, ha most boldog vagy^^
Szia:) 14 uéves vagyok,158 cm,52 kg(voltam 2 hete)Nekem sosem vilt thigh gap-em,viszont szerettem volna.Kiprobaltam gyakorlatokat,kevesebbet ettem(valoszinuleg fogytam is 3-4 kg-ot),és már van egy kis rés a combjaim közöt:) Neten néztem egy gyakorlatsort,azt próbálgattam,és láss csodát:)
Ezeket csináltam reggel,este kb 1 honapig.Aztan mindet megduplaztam:)
Köszönöm!! Végre valaki normális haha:D Egyébként ja már nekem is van (egy kicsi:P)
Genetika mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!