Vigyek magammal váltóruhát salsa táncórára?
Figyelt kérdés
Hogy szokás?2015. szept. 14. 21:48
2/7 anonim válasza:
A parkett miatt általában cipőt szokás vinni, de mást egyszerű hobbi táncórára nem kell. Ha szabad téren/betonon/kövön van az óra, akkor váltócipő sem kell, csak kemény talpú legyen, amiben tudsz fordulni.
3/7 *Glissade* válasza:
Én a helyedbe vinnék! Kicsit beleizzadsz, kimész az utcára és ha nincs 20 foknál melegeb tuti megfázol.
Nem kockáztatnék!
Azt meg nem tudhatod előre, hogy megizzadsz-e vagy sem...
4/7 *Glissade* válasza:
Ha Néptáncházba megyek, oda is viszek mindig, utcai kinézetű váltóruhát (nadrágot és polót vagy toppot). A wc-ben átveszem és meg is van oldva. :)
5/7 *Glissade* válasza:
Persze legyél nagyon csendes a wc-ben öltözéskor, zörögj a wc papírral és húzd le a wc-t mielőtt kimész, hogy ne nézzenek rád ferde szemmel, akik a wc-re várnak. :DDD
6/7 *Glissade* válasza:
Sőőőt, ha pukizol párat hangosan a wc-ben turti nem tűnik fel senkinek, hogy öltözöl. :DDDD
7/7 anonim válasza:
Glissade, ezen jót nevettem! :)
Szerintem a magyar néptánc sokkal intenzívebb tud lenni, mint egy salsa.
Én salsán nem izzadtam meg szinte soha, és ahol jártam salsázni, ott nem nagyon foglalkoztak váltóruhával. Esetleg törölköző+cserepóló, de ritkán, nyáron, meleg időben volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!