17 évesen társastáncra?
Ha tehetseges vagy akkor lehetsz.
Én 3 evig tancoltam most egy időre abbahagytam.
3 év alatt a velem együtt kezdők teljesen mashova jutottak tehetsegtől függően. Valakinek egyszerűen nincs hozza mozgasa,van aki kecses. Az utobbiakbol lesznek versenyzok..
soha, semmit nem késő elkezdeni:)
abban azért igaza van az előttem szólónak, hogy a korosztályodban nem lesz éppen a legszélesebb a kezdő mezőny (versenyeken, mert azért tánciskolába eljárogatnak még egész sokan), hiszen sokan, akik mondjuk 8-10 évesen kezdték, eddigre már magasosztályosok is lehetnek...
ugyanakkor a tánc remek kikapcsolódás is tud lenni, és remélem, bármilyen komolyan is veszed, megtalálod benne az örömöd :)
én mostanában bő két éve táncolok, jobb időszakaimban hetente kétszer jártunk órára, gyakorolni a partneremmel (sajnos azonban ő elköltözött, szóval mostanában annyira nem zajlik ilyen téren az élet körülöttem), az már azért (jó tanárokkal - nyilván) lehetőséget adott egy elég jó haladásra (most már azért talán nem égnék be egy E-s versenyen, ez az első a versenyosztályok közül) -- ennél pedig, ha időd és energiád engedi, még többet is lehet ráfordítani:)
sok mindent nem tudok most egyből megírni, mert helyszíntől, tanártól, a te kedvedtől, ízlésedtől is függ -- de írj nyugodtan, ha gondolod, fogok válaszolni:)
és ha véletlen budapesti vagy: még azt is megérdeklődném, lenne-e kedved táncolni velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!