Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 évesen társastáncra?

17 évesen társastáncra?

Figyelt kérdés
Az előző sportomtól lett egy kicsit komolyabb sérülésem és ezért arra gondoltam belevágok egy új ''sportba'' a társastáncba. Már régebben is akartam járni de nem jött össze.....de most van rá lehetőségem. Szerintetek érdemes 17 évesen elkezdeni társastáncozni ? Szerintetek elérhetek arra a szintre hogy versenyezhessek. Nagyon szeretném űzni...és az biztos hogy nagyon igyekeznék a lehető legjobb lenni.....csak attól félek hogy már túl öreg vagyok hozzá. Szerintetek? És tudnátok mondani egy két szót a társastáncról pl. Mennyire kemény .....mennyit gyakoroltok ti rá? Mit hordatok az edzéseken?

2014. dec. 10. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tehetseges vagy akkor lehetsz.

Én 3 evig tancoltam most egy időre abbahagytam.

3 év alatt a velem együtt kezdők teljesen mashova jutottak tehetsegtől függően. Valakinek egyszerűen nincs hozza mozgasa,van aki kecses. Az utobbiakbol lesznek versenyzok..

2014. dec. 10. 23:16
 2/4 Dominik10 válasza:
Olyan korba ha találsz párt nagy győztes lehetsz kezdőként versenyeken ilyenkor már mindenki nagyobb osztályokban ,kategóriákban versenyez nagyon tehetségesnek kell lenned ahhoz hogy itt nagy kategóriákban táncolhass
2014. dec. 11. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat !!! .:)
2014. dec. 11. 21:15
 4/4 anonim válasza:

soha, semmit nem késő elkezdeni:)

abban azért igaza van az előttem szólónak, hogy a korosztályodban nem lesz éppen a legszélesebb a kezdő mezőny (versenyeken, mert azért tánciskolába eljárogatnak még egész sokan), hiszen sokan, akik mondjuk 8-10 évesen kezdték, eddigre már magasosztályosok is lehetnek...

ugyanakkor a tánc remek kikapcsolódás is tud lenni, és remélem, bármilyen komolyan is veszed, megtalálod benne az örömöd :)

én mostanában bő két éve táncolok, jobb időszakaimban hetente kétszer jártunk órára, gyakorolni a partneremmel (sajnos azonban ő elköltözött, szóval mostanában annyira nem zajlik ilyen téren az élet körülöttem), az már azért (jó tanárokkal - nyilván) lehetőséget adott egy elég jó haladásra (most már azért talán nem égnék be egy E-s versenyen, ez az első a versenyosztályok közül) -- ennél pedig, ha időd és energiád engedi, még többet is lehet ráfordítani:)

sok mindent nem tudok most egyből megírni, mert helyszíntől, tanártól, a te kedvedtől, ízlésedtől is függ -- de írj nyugodtan, ha gondolod, fogok válaszolni:)

és ha véletlen budapesti vagy: még azt is megérdeklődném, lenne-e kedved táncolni velem?

2014. dec. 12. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!