30 évesen is meg lehet tanulni gördeszkázni, rollerezni?
Figyelt kérdés
Ez nekem kimaradt gyerekkoromba, de nem szeretném kihagyni. Megtanulhatóak még ennyi idősen?2014. dec. 2. 10:53
1/8 anonim válasza:
Persze, rollerezni mindenki tud, csak ráállsz és mész, abban semmi nehézség nincs. Gördeszka nehezebb ha trükközni akarsz, ha csak gurulni, az pár alkalom után menni fog.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én rollerezni sem tudok, már próbáltam, de mindig eldőlök vele, egyszerűen nem tudok rajta egyensúlyozni.
2014. dec. 2. 13:28
4/8 A kérdező kommentje:
Vékony testalkatú vagyok.nem extrém módon, biciklizni tudok, de a rollert akárhányszor próbáltam, sose sikerült, gördeszkázni még nem próbáltam :-)
2014. dec. 2. 14:13
5/8 cukimuki0131 válasza:
Ha elszánt vagy
szerintem igen.
MÉG ROLLEREZNI IS! :D
6/8 David1514 válasza:
Szerintem is elszántság kérdése, azonban tudom, gurulni meg fogsz tanulni.
Ha trükközni szeretnél az már más nézőpont, de a gurulás rollerrel könnyebb.
HAJRÁÁÁÁ!!!:)
7/8 anonim válasza:
Én most, a 26. születésnapomra kaptam meg életem első rollerét, nekem is kimaradt gyerekkoromban, de mindig is vágytam rá. Biciklizni sem tudok, tehát abszolút a nulláról kezdtem, de nekem megy. Hamar belerázódik az ember, tényleg semmi extra. Annyi, hogy nem szoktam mindkét lábammal ráállni, hanem amelyikkel hajtom magam, azt a levegőben tartom, így jobban tudok egyensúlyozni, és ha bármi van, fékezni is.
8/8 anonim válasza:
Próbáltad az ellenkező lábaddal is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!