193 cm magas embernek nagyon kényelmetlen lenne rollerezni?
Figyelt kérdés
Jumbo rollerre, tehát nagykereküre gondoltam (bocs az ékezetekért). Ideális lenne munkába járnom vele, illetve akkor is jól jönne, ha bemennék a városba vonattal, mert könnyen magammal viehetem. Akár üzletekbe is, vásárláskor. Várom a véleményeteket.2014. máj. 14. 08:59
2/4 anonim válasza:
Legalább 100 centi kormánymagasságú kéne, de az meg nincs sok, fel kell kutatni.
3/4 MetanHU válasza:
Olyat lenne érdemes aminek lehet a magasságát állítani pl. mint a freestyle rollereknél a kormánymagasságot
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, aktuális-e még, de én most rendeltem magamnak rollert az internetrol. 113 centis magasság, felnott méret, 100 kilóig terhelheto.
A vélemények kozt voltak akik írták, hogy ok is 190 centinél járnak de minden további nélkul megfelelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!