Tudnátok jó fehérjeport ajánlani?
Lány vagyok, huszonéves. Elkezdtem sportolni (heti 2-3 1 órás aerobic óra), viszont baromi vékony alkatom van, hízni sem nagyon tudok. Eszek egyébként normálisan, de a kilók nem nagyon jönnek:) Nem szeretnék a sport miatt fogyni, viszont ha valamivel nem pótolom a fehérjét, szerintem az lesz a vége.
Félreértés ne essék, nem akarom magam fittness ladyre gyúrni, csak kicsit sportosabb, erősebb szeretnék lenni. A fehérjézést sem akarom túlzásba vinni, nem szívesen vágnám taccsra a vesém, de valami minimális pótlásra szerintem szükségem lenne talán.
Valami olyat keresek, ami nem egetverően drága és lehetőleg finom és van csokoládé ízben:D
Ami még fontos lenne, hogy vagy cukormentes legyen, vagy ne legyen benne sok szénhidrát, mert inzulinrezisztenciám van, amire diétát kell tartanom.
nem fehérje porra van szükséged, hanem egy olyan étrendre ami mellett nem fogysz... a fehérje napi 20-40gramm fehérjepótéűst jelent, az pedig egy rendes étrend nagyon kis része... ezért étrend kiegészítő a neve...
A veséd meg nem ettől fog tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!