Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizáshoz Szójafehérje?

Kondizáshoz Szójafehérje?

Figyelt kérdés
gyúráshoz szójafehérjét akarok venni...sok jót olvastam róla viszont a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok :)
2010. márc. 10. 22:25
 1/6 anonim válasza:

A szójafehérje izomépítésre nem a megfelelőbb fehérjeforrás. Árban viszont kedvező.

Ha lehet akkor tejsavó-t vegyél, igaz drágább, de minőségileg jobb.

Sok sikert.

2010. márc. 10. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
szedtem én olyat (100% whey protein) de nekem az nem jött be
2010. márc. 10. 23:23
 3/6 anonim válasza:
52%

Nagy csodát nem kell várni ezek használatától. Ezek csak étrend kiegészítők. Ha kajával nem tudod bevinni a megfelelő fehérjemennyiséget, akkor ezekkel kiegészíted.

Étrendre figyelj oda leginkább(!!) És ha rám hallgatsz, inkább azt a pénzt húsra és jó minőségi szénhidrátra költöd, ha ezek megvannak utána jöhetnek a kiegészítők.

2010. márc. 10. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:

szójafehérje lényegesebben szarabb,mint a tejsavó!tehát ,ha a tejsavó nem jött be...amit kétlek,mert nem csodát kell várni,hanem étrendet kiegészíteni,akkor ez se fog.

Tejsavó nélkül nem sok értelme van keményen! edzeni(majd most jönnek az okosok ,de h az meg az mennyire megnőtt,lehet..de nem mindenki ilyen,valakinek vért kell izzadni mire látszik valami,és a tejsavó az egy alap.

2010. márc. 11. 00:25
 5/6 A kérdező kommentje:
biztos van jó tejsavó is de amit én szedtem az egy hulladék....egyébként igen tudom hogy nem ettől kell sokat várni hanem a kajálás....ezekkel tisztába vagyok :) én csak egy véleményt akartam a szójafehérjéről :) köszi a válaszokat...jöhetnek még XD
2010. márc. 11. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!

Valóban a szója nem a legjobb fehérje forrás, viszont tejsavó mellé használhatnád mert a szója lassabb felszívódású,meg vannak pozitív élettani hatásai de magába nemnagyon nyerő

2010. márc. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!