Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futással milyen izomzatokat...

Futással milyen izomzatokat mozgatok / erősítek meg?

Figyelt kérdés

Kezdő futó vagyok, a hasamon van egy kis felesleg. Hasra, combra, fenékre jó lenne a futás?

Mikor lesz látszatja, ha heti háromszor négyszer futok fél -egy órákat?

Szerintetek mennyit kellene fogynom (168 cm vagyok és 58,8 kg)?

2015. aug. 26. 22:38
 1/2 anonim válasza:

A futás nem erősítő gyakorlat, akármilyen izomlázad van utána. A futás nagyobb tempóban a kardio-vaszkiláris rendszert terheli, kisebb iramban aerob tevékenységnek számít, ami jobb esetben zsírvesztést eredményez. Rosszabb eset, ha kevés rajtad a zsírszövet és nem viszel be elég fehérjét előtte-utánna, ilyenkor izmot vesztesz. Ha csak kardiozol (futsz, úszol, biciklizel) (udvariatlanság a köbön) úgy fogsz kinézni mint egy telefosott búvárruha.

Ha izmosabb szeretnél lenni irány a kondi, lányoknak is jót tesz(méretekből ítélve lány vagy). A súlyzózás a zsírégetésre is jó hatással van. Futással nem lehet helyetesíteni egy jó kis guggolást vagy kitörést.

2015. aug. 27. 01:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Én futok és biciklizek és szép alakom lett tőlük.
2015. aug. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!