Ott a pasik szemének dőlésszögéből az eredményt is azonnal lemérheted. Az én szemem máris virtuálisan kigúvad.
Egyébként pedig nincs sport, amely hatékonyabban átmozgatna, továbbá nem izzadsz le, nem terheli az ízületeket, és nevetségesen hangzik, de relatíve eléggé olcsó. Kondícióban is feljavít, nem gyengén, és a mellett, hogy erősít, biztosan egyenletesen teszi.
2015. aug. 26. 21:55
2/7 kovpet válasza:
Bármilyen sport formálja az alakot. Nyilván a testépítés formálja legjobban, hiszen azt erre találták ki.
2015. aug. 27. 08:07
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most kezdek az egyetemen és kismillió lehetőségem van, de nem tudok dönteni. Az úszáshoz még nem vagyok elég magabiztos, ami az alakomat illeti.
Egyébként nem szeretnék olyan nagyon izmos lenni, csak formásabb és jobb kondiban természetesen.
2015. aug. 27. 10:32
4/7 kovpet válasza:
Olyan nagyon nem leszel izmos, ahhoz kell sok év munkája, grammra kiszámolt kaja és egy fél patika illegális szer.
Nem úgy megy, hogy véletlenül az egykilós súlyzó helyett felemelsz egy kétkilósat és egyből Arnold leszel :)
2015. aug. 27. 10:41
5/7 anonim válasza:
Még férfiként se leszel nagyon izmos. A nagyon izmossághoz kell egy komplett patika. A netfit meg lókukit nem ér. Ha meg jól is mért, akkor megsúgom neked, hogy egy lánynak normális a 20% testzsír. Biztos, hogy nem vagy kövér, magasság, súly adatokból ítélve is messze vagy tőle. Sportolni persze nyugodtan lehet. Formálásra valóban a testépítés a legjobb, de az úszás is számít. Persze étrend is kell.
2015. aug. 27. 19:11
6/7 kovpet válasza:
A legfontosabb, hogy szeresd, amit sportolsz. Ha jókedvvel csinálod, akkor öröm a sport. Ha csak kényszer, akkor nem fogod sokáig bírni és abba hagyod.
2015. aug. 27. 21:05
7/7 anonim válasza:
Denkinek saját véleménye van magáról, de én 173 xm vagyok és 167kg (14f) nem érzem magam sem soknak sem kövérnek(és nem nem vagyok egoista, igenis sok bajom van magammal) én úgy gondolom, hogy a testettöbb részből lehet jól összehozni. A lábak, ès a fenék (amit sokan néznek) szerintem bicajozással jobb mint az úszással, legalábbis saját tapasztalat alapján. Ami a felsőtestet illeti, a felülés a legjobb hasra(nem véletlenül ez a legelterjedtebb) és a kéz váll mell pedig valóban a sújzóval lehet, nem leszel tőle hirtelen nagyon izmos, ha természetesen csinálod, legalább meg tudod magad védeni ha szükséges. Ha kipróbálod, kérlek majd ird le a véleményed. Remélem segítettem, sok sikert ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!