Pilates vagy aerobic gáz egy fiúnak?
Köszönöm a gyors válaszod :D
Akkor szerinted nyugodtan bevállalhatom? (Milyen ruha kell rá? :D)
Az aerobikot is bevállalhatod, nincs olyan, hogy férfi, meg női sport.
Speciel én imádom a pilatest, s utálom az aerobikot, de akkor is.).
S bizony, Joseph Pilates férfi volt, s a rendőrök, meg katonák, akiket edzett vele, szintén jórészt férfiak voltak.
Szerintem mackó naci és póló kombináció teljesen ideális pilateshez, fő, hogy kényelmesen tudj mozogni. Én az aerobicot is szeretem, néha jó leizzadni és erőlködni kicsit, jó feszültség levezető. A pilatest azért kedvelem jobban, mert nem az az extrém mértékig megterhelő sport, jót tesz a gerincnek, javítja a tartást, formálja az izmokat, de nem kell vért izzadni (persze azért ez is eléggé fárasztó). Szerintem ez azoknak ideális, akik kezdő sportolók, mert azért ahhoz nem kell olyan nagy akaraterő, hogy lenyomj egy kis pilatest, mint hogy pl kimenj kocogni (lgealábbis szerintem) :D Hátfájósoknak, térdfájósoknak meg aztán tényleg ez a lehető legjobb választás.
1. válaszoló voltam
Te, én tartok neked olyan pilatest, hogy mozdulni alig bírsz utána..
Amúgy az aerobikban az ugrándozós, koreográfiás dolgot utálom, mire felfogom, mit kell csinálni, vége a gyakorlatnak.
A pilates meg nem ugrálós, gimnasztika, nyújtás, erősítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!