Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pilates vagy aerobic gáz egy...

Pilates vagy aerobic gáz egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és kötelező a 2 félév tesi, de már csak ezek maradtak amik nálam számításba jöhetnek.(A többi az vagy ütközik egyéb fontos órámmal vagy nem szimpatikus :D) Szóval nektek mi az ami jobban tetszik? Melyiket ajánljátok? És gáz ha egy fiú valamelyikre jár? Vagy várjak egy félévet hátha lesz valami jobb? (Szeged TTIK-ra járok)

2015. aug. 26. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért tartják sokan női sportnak a Pilatest, a megalkotója egy német hapsi volt. Amúgy meg szerintem szuper sport. Azzal hogy más meg gáznak gondolja e vagy nem, azzal nem kell törődni.
2015. aug. 26. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszod :D

Akkor szerinted nyugodtan bevállalhatom? (Milyen ruha kell rá? :D)

2015. aug. 26. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Az aerobikot is bevállalhatod, nincs olyan, hogy férfi, meg női sport.

Speciel én imádom a pilatest, s utálom az aerobikot, de akkor is.).

S bizony, Joseph Pilates férfi volt, s a rendőrök, meg katonák, akiket edzett vele, szintén jórészt férfiak voltak.

2015. aug. 26. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:
A pilates jobban hangzik ezért szerintem azt fogom választani. Amúgy mi tetszik a pilatesben és ami nem az aerobicban?
2015. aug. 26. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mackó naci és póló kombináció teljesen ideális pilateshez, fő, hogy kényelmesen tudj mozogni. Én az aerobicot is szeretem, néha jó leizzadni és erőlködni kicsit, jó feszültség levezető. A pilatest azért kedvelem jobban, mert nem az az extrém mértékig megterhelő sport, jót tesz a gerincnek, javítja a tartást, formálja az izmokat, de nem kell vért izzadni (persze azért ez is eléggé fárasztó). Szerintem ez azoknak ideális, akik kezdő sportolók, mert azért ahhoz nem kell olyan nagy akaraterő, hogy lenyomj egy kis pilatest, mint hogy pl kimenj kocogni (lgealábbis szerintem) :D Hátfájósoknak, térdfájósoknak meg aztán tényleg ez a lehető legjobb választás.

1. válaszoló voltam

2015. aug. 26. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Te, én tartok neked olyan pilatest, hogy mozdulni alig bírsz utána..

Amúgy az aerobikban az ugrándozós, koreográfiás dolgot utálom, mire felfogom, mit kell csinálni, vége a gyakorlatnak.

A pilates meg nem ugrálós, gimnasztika, nyújtás, erősítés.

2015. aug. 26. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, sokat segítettetek:D ( ment a zöld kéz mindenkinek :D )
2015. aug. 26. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
A pilates tele lesz csajokkal.Edzés közben büntetlenül nézegeted a se/ggüket,utána meg összebarátkozol velük és megdugod őket.Úgyhogy én biztos hogy pilatesre mennék.Aerobikon koreográfiát kell tanulni sok esetben, az macerásabb és lehet hogy a dagadt csajok is inkább választják azt,úgyhogy ott több lehet belőlük ami meg ugye nem pálya.
2015. aug. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!