Miért vagyok narancsbőrős?
Nem értem,hogy hogy lehetek narancsbőrös mikor heti 5x kangoozok plusz kajakozok(de az nem akkora edzes mert 3 méter kajakozásbeborulok a hajobol a vizbe)
És olyan combokat szeretnék mint van a néger nőknek hogy amikor sétál nem lötyög nem narancsbőrős hanem izmos feszes es nincs narancsbőr es nem lötyög még futás közben sem. ezt hogy érhetném el illetve mennyi idő alatt?
kalóriapluszban van a kajád vagy ritka rossz összetételben és magas a testzsírszázalékod.
ha lediétázod magad ideális tartományba akkor el fog tűnni a narancsbőr is.
egy normális étrenddel ennyi ugra bugra mellett elég gyorsan lenne eredmény is.
De nagyon köszönöm a válaszokat :D
Hát igen az étrnd az olyan...inkabb hagyjuk kategori-.-
Vannak akik jó genetikával születnek és vannak akik nem. Nincsenek véletlenek elképzelhető hogy az élet azért dobta ezt neked hogy szembenézz vele és megold. Ez pedig súlyzós edzéssel magas fehérjebevitellel és alacsony CH-val fog a leges leggyorsabban menni mint már írtam.
itt egy jó példa. A csaj 100 kilóról fogyott le 67-re másfél év alatt. Heti 5 edzés, 3 súlyzós és 2 kardió. Magas fehérjebevitel és alacsony glikémiás indexű ételek.
Ha tényleg sportolsz, és tényleg jó a kajád, akkor mondom újra, FLABELOSZ...
Erre lett kitalálva... A szar marketingjét a csodafogyásról tényleg el kell felejteni, de az ilyen rázós gépek erre valóak, élénkíti a keringést a kötőszövetekben, zsírszövetekben, narancsbőrben stb stb és az élénkebb keringés hatására könnyebben ürülnek az oda nem kellő anyagok, pl a narancsbőrös részekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!