Milyen mozgásformával érhet el az ember ilyen alakot?
Figyelt kérdés
[link] gondolom sokat dob rajta, hogy tuti jó genetikája van és valószínűleg nekem sosem lesz ilyen alakom, de még is hogy lehet hogy ilyen lapos a has, nagy a feneke és a mellét se nem edzette le se nem fogyta le. Vagyis értitek.:D2015. aug. 21. 02:15
1/7 anonim válasza:
Ez a kép vagy kamu, vagy elszorította évekig a derekát, de iszonyat gnómul néz ki.
3/7 anonim válasza:
Photoshoppal mindent, de tényleg mindent meg lehet csinálni!
Eszet viszont nem...
5/7 anonim válasza:
Én is a PS-re szavazok... Viszont ne becsüljétek le, nekem lett már ínhüvely gyulladásom egerészéstől, szóval az is komoly sport tud lenni :P
6/7 anonim válasza:
Nézd meg jobban a felsőtestét, mellizmait, vállait, aztán utána nézz rá a hasára! Ez nem valós, nagyon aránytalan.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem szép az az alak, amikor vékony és nagy fenék. Kb fej, tor, potroh jut róla eszembe....
Képről pedig nem mondanék semmit...
Ami nekem tetszik az lapos has, kis fenék és mell, de viszont formás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!