Lehet horgászengedély nélkül napijegyet vásárolni?
Figyelt kérdés
Tiszalöki keleti főcsatornán szeretnénk horgászni, hobbi szinten, családdal, gyerekekkel, de nincs engedélyünk. Lehetséges mégis a horgászás 2000-2500ftos napijeggyel?2015. aug. 18. 10:33
2/7 anonim válasza:
Van pár MAGÁN tó, ahol nem kérik a horgászengedélyt, de ma már szinte a tavak 90%-án kérik, mivel büntetnek érte, ha ellenőrzés van és nincs engedély.
Horgászvizsgád van? Mert akkor nincs probléma. Ha nincs, az már baj, hiszen an apijegyre ráírják az azonosító számot.
3/7 anonim válasza:
De tudod 1 próbát megér... Menny oda az egyesülethez vagy horgászboltba ahol veszed a napijegyed és kérdezz rá... Majd ott megmondják.
4/7 anonim válasza:
Van asszem turista napijegy, amihez nem kell engedély... [link]
5/7 anonim válasza:
Ma már szinte mindenhol kérik az állami jegyet. Ami nagy marhaság! Most gondoljunk bele. Honnan a bánatból tudnám, hogy szeretek horgászni, amíg nem próbáltam? De amíg nem próbáltam, mi a tökömnek fizessek ki x ezer Ft-ot az éves horgászjegyre?
6/7 anonim válasza:
Csupán azért, mert a halakkal kell tudni bánni. Kifogsz valami halat, de nem tudod a méretét és a típusát akkor mi van... Megbüntetnek érte. Az autó jogosítványt is előbb meg kell szerezni, aztán vezethetsz élesbe... Menny ki a tóra, aztán figyeld a pecásokat, kezdetnek az is jó. Ha tetszik, levizsgázol és ennyi.
7/7 anonim válasza:
Köszi, utsó, de a kérdésem csupán költői volt. 50 éve bősz horgász vagyok. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!