80/A mellméret vélemények?
Figyelt kérdés
165 cm, 58 kg , 80/A mellméret. Vélemények? Írjátok oda a korotokat és a nemeteket is ! :)2015. aug. 17. 21:36
1/16 anonim válasza:
az úgy pont kompatibilis a tenyeremmel 30/f
2/16 A kérdező kommentje:
De azért jobb a nagyobb nem? Ez a mellméret szinte minden pasinak túl kicsinek számít....
2015. aug. 17. 21:45
3/16 anonim válasza:
a nagyobb, 30 éves kor felett már kezd lógni, 40 felett pedig már csüng... hidd el, ez a tökéletes.
4/16 anonim válasza:
kb, mintha nagyapámat fogdosnám
D alatt sehol semmi
5/16 A kérdező kommentje:
Elkezdődött az önbizalom növelő tréning (Y) xD
2015. aug. 17. 21:50
7/16 anonim válasza:
A tökéletes méretek, imádom!
33/F
8/16 A kérdező kommentje:
Lány de ezzel elmehetnék fiúnak is szerintem (Y)
2015. aug. 18. 11:44
9/16 aikiboxer válasza:
Értem.
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem a Szépség vagy a Szex rovatban tetted fel, miért itt a sport rovatban? Jobban esik, ha sportos férfiak dicsérnek?
Ráadásul fénykép nélkül ezek csak számok. Semmit sem jelentenek.
10/16 anonim válasza:
Nem vagyok járatos a melltartó méretekben, nekem ezek a számok nem mondanak sokat. :D 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!