Ha nem lihegünk sport közben akkor még a "zsírégető" pulzustartományban vagyunk?
Én ugy szoktam csinálni,hogyha pl dombon megyek fölfelé,és elkezdek vergődni (lihegek,kiugrik a szivem,akkor sétálok pár mtert temposan amig helyreáll,ez nálam pl egyre kevesebb sétát jelent,ahogy edződöm).
Lábam láthatóan izmosabb lett,de mindenhonnan fogytam (hájból:D) ,és szerintem más testrészeket is erősit,nekem az oldalamban is szökött izomláz lenni,és a fenekemben.
A hasizom nem könnyen fejleszthető, és nem is látványosan fejlődik. A legtöbb ember akinek látszik, egyszerűen ledolgozta a körülötte lévő zsirt. Tehát azzal, hogy futsz, és zsirt égetsz, egyre közelebb kerülsz a kockahashoz. Érdekesség, hogy a köztudattal ellentétben a hasizom gyakorlatok kevésbé égetik a has körüli zsirt, mint a futás, mivel a hasizom egy kis izomcsoport.
Ami a lihegést illeti, ha már hozzá vagy szokva a mozgáshoz, sporthoz, a tüdőd-szived megszokja és nem lihegsz annyira. Ha még nem szoktál hozzá a sporthoz, kezdő vagy, és úgy nem lihegsz, (tapasztalatból mondom) az semmit sem ér.
A csatát akkor veszted el, amikor elégedett vagy magaddal :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!