Esti fehérjebevitelnek túrót gondoltam hogy eszek. Tényleg sok kazein van benne? Valamint hogy szerintetek mennyit ajánlott enni egy adagként?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 22:18
1/5 anonim válasza:
A túró fehérjetartalmát tekintve gyakorlatilag kizárólag kazeint tartalmaz. Kazein=tejfehérje
A mennyiséget tekintve annyit fogyassz, ami nem terhjeli le a gyomrod, különben nem, vagy nehezen tudsz csak elaludni.
Szerintem kb 120-150g túróval próbálkozz, aztán ha kevésnek gondolod, akkor emelj rajta...
2/5 anonim válasza:
Én is azt nyomom... vagy ami cottage cheese néven fut a LIDL-ben vagy a PENNY-ben... diétán vagyok, de még gyümölcsöt is eszem hozzá... így is fogyok.
3/5 anonim válasza:
amennyi jól esik, a túró az egyik legjobb fehérje forrás
4/5 anonim válasza:
egyed nyugodtan,csak zsírszegényet vegyél.
5/5 anonim válasza:
én 250 grammot eszek az csaknem 40 gramm fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!