Van egy fiú, szeret sportolni, mozogni és egészséges kajákon él, ha aktívan elkezd sportolni nagyon jó alakja lesz?
Rendszeres futásra gondoltam, vagy eljárnék foci edzésekre.
Erőnlétem elég jó, de van rajtam egy kevés háj. Sokat mozgok, nem élek egészségtelen kajákon, sőt!, és elkezdek rendszeresen járni futni, leadom a felesleget, izmosodok vagy mi történik? Vagy pl. aktívan elkezdek járni sportolni, mondjuk focira, ott is az edzések folyamán izmosodás történne vagy mi? Sok halat,fehér húst,zöldséget,gyümölcsöt,ha pékáru akkor csakis barna lisztből készültet eszek, nem iszok cukros innivalókat,és cukros dolgokat sem eszek,csipszet se, szóval egészségesen táplálkozok és még hozzá a feljebb leírtak. Mi történne? Itt vannak képek, ez alapján próbáljatok meg válaszolni légyszi!
14,5/F
Ha sportolni kezdesz, hogy fogynál izomból?:D
Kezdj el sportolni, ártani nem árt:D
Olvasd el ezt, és akkor minden világos lesz
Amúgy meg de lehet csirkemellen élni... meg rizsen... meg brokkolin, meg gyümölcsökön... meg egyéb zöldségeken. És már kész is.
2.: itt olvastam sok kérdésnél, hogyha sportol és nem eszik elég fehérjét akkor veszteni fog az izmából.
3.: tudom, hogy lehet, szeretem is, sőt imádom a csirkemellet, de nem fognak csak rám főzni, annyi pénzem meg nincs, hogy vásároljam magamnak a kaját. MÉG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!