Mennyibe fájna egy kondibérlet?
Elég vékony srác vagyok,és 20 éves.Kezd már nagyon elegem lenni,hogy mindenki egy utolsó kis köcs*gnek néz,ezen változtatni akarok!
Ahol lakom,van konditerem,de be sem merem tenni a lábam.Tudom,hülyén hangzik,de félek,hogy megkérdezik,hogy mi a francot akarok én ott.. :(
Viszont otthon semmilyen eszközöm nincs,amivel tudnék edzeni,így nem marad más választásom..
Örülnék ha valaki felvilágosítana,hogy mennyibe kerülhet egy bérlet,(Havi,fél éves,vagy mittoménnem értek hozzá),és hogy hogyan működik ez az egész.
Bunkók messziről kerüljenek.
Minden normális embernek előre is kösz a válaszokat.
Szia!
Ez teljesen átlagos hozzááállás hogy "biztos mindenki kinéz téged lenn hogy mégis mitkeresel ott, leszólnak stb" Hidd el nemígy lesz.Ha van a konditeremnek weboldala megtudod nézni az árakat.Általában 5-10k között vannak a bérletek.Mindenképp menj le próbáld ki nemveszíthetsz semmit.A többi emberről annyit hogy senki nem tökéletes.Nemhogy leszólnak általában segítenek ha valmait nemjól csinálsz.A müködése roppant egyszerü bemész általában van egy edző, vagy valaki a pultnál aki az anyagiakat is intézi.Neki felvázolod a helyzetet és ő útbaigazít.Ír edzéstervet megmondja mi hogy müködik esetleg megmutatja.Több konditerembe jártam és mindenhol ugyanez a szisztéma:)
Csak először vedd rá magad hogy lemenj!Ja és az első edzés után készülj rá hogy általában eszméletlen izomláz szokott lenni!
Bocsi hogy hosszú lett
Remélem tudtam segíteni és jó edzést!:)
17F
nálunk 2000 forint.
és mindenki először fél bemenni,de én pl, és az ismerőseim is örülünk,ha egy új arc jön a terembe,hidd el pozitívan fognak fogadni,és szívesen segítenek.
Rajta menj el,vegyél bérletet,táplálkozz rendesen és mutasd meg,hogy nem vagy egy "kis köcsög"ahogy te fogalmaztál.
HAJRÁ!!
Tisztelt 1.és 2.válaszoló!
Ma megembereltem magam,és elmentem az edzőterembe.
Mikor beléptem,láttam olyan faszikat,hogy majdnem háttal mentem ki az épületből.Kicsit elveszettnek éreztem magam.
Aztán odamentem a pulthoz,ahol egy nő ült,és ő útbaigazított.Egy havi bérlet 4500,amit a helyszínen kicsengettem.Minden nap nyitva vannak,kivéve vasárnap. Aztán hazamentem váltás ruháért,majd gyorsan vissza a konditerembe. Utána az edző elmagyarázta,hogy melyik kondigép hogy működik,hogyan kell súlyokkal erősíteni,stb. Tök jó volt,csak a kezem fáj egy kicsit. Baromi jól éreztem magam. :) Nektek is köszönöm a bátorítást,sok erőt adtak,hogy betegyem a lábam,és megérte! (És tényleg mindenki tök jó arc volt.)
Kívánok nektek minden jót a továbbiakban!
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!