Régebben mindig megrázott a polc az intersparban.. Amióta járok gyúrni nem ráz meg. azért van mert levezetem a feszültséget?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 19:17
3/33 anonim válasza:
a polc attól ráz meg, mert tolod magad előtt a bevásárlókocsit, és akkor a dörzsölődés miatt elektromosság alakul ki, de mivel jársz gyúrni, ezért úgy tolod a kocsit, hogy az a föld fölött lebeg, azért nem dörzsölődik, és te nem töltődsz fel, ezért nem ráz meg a polc!
4/33 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem.....
Ez TÉNYLEG így van.
2010. márc. 7. 19:24
5/33 A kérdező kommentje:
De Pl a Tesco-ban sohasem rázott meg semmi.
2010. márc. 7. 19:25
7/33 anonim válasza:
Szerintem a polc be van sz*rva tőled, amióta gyúrni jársz, egyszerűen nem mer megrázni. A Tesco meg... alja banda, a polcaik is gyávák...
8/33 anonim válasza:
17 vagyok de.... GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BAZ X'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
9/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Tiszta röhejes vagy,hogy ezeken a válaszokon így megsértődsz!
Amikor gyúrás közben levezeted a feszültséget,akkor a stresszt űzöd el,ennek semmi köze az elektromos feszültséghez. Ezt a kérdést te sem gondolhattad komolyan.
10/33 A kérdező kommentje:
Pedig ha hiszed ha nem azóta nem ráz meg a polc.
2010. márc. 7. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!