Miért nem értik meg a férfiak, hogy a gyúrás és a szép test nem minden?
Sok fiú és férfi gyúr,edz,kondizik és ettől azt hiszik,hogy menők lesznek. Miért is? Izmokkal ki lehet fizetni egy vacsorát? Kockahastól jobban megy a szex? Széles vállaktól lesz pénz gyermekvállalásra? Miért nem foglalkoznak inkább a tanulással és a pénzkeresettel? A nőhöz pénz és pénisz kell,nem felpumpált bicepsz.
Jó,az más,ha valaki az izmaiból él pl.: élsportoló,selyemfiú,stb. de a többség ettől nagyon-nagyon messze van.
Miért nem értik meg a pasik,hogy egy jó test,ha apró a cerka vagy az illető szekus a sarki mekiben,napi 12 órában,bejelentés nélkül,minimálbérért?
A pasiknak nem nyilvánvaló,hogy ez szánalmas?
A nők tollászkodnak? ;)
Három éve nem láttam szempilla festéket...
Vásárolni meg csak célirányosan megyek.
Te vagy az ideális nő :P
De ettől még a nők többsége tollászkodik állandóan :)
Glissade: de tényleg :P
Télen szoktam csak terembe járni, mindig ledöbbenek azokon a lányokon, akiken az aktuális év legújabb Nike szettje van (színben harmonizál a cipő a nadrág és a felső), a hajuk és a sminkjük szintén egyben, és edzés után 3x annyi ideig tart mire átöltöznek, mint az amit magára az edésre szántak (plusz ugye turmix vagy ásványvíz kortyolgatása a barinővel a büfében :)).
Jó, ha kicsi puccosabb edzőterembe jársz edzeni és mondjuk nem a téglaház pincénébe, akkor nyilván meg kell venni (nem márkásra gondolok), a tiszta, rendezett funkcióban az edzéshez illő ruhát.
Ez rendben van!
De smink, a belőtt haj, az utána fél óráig készülés (mert még zuhanyzik, hajat mos, újra sminkel) az már gáz.
Néha én is zuhanyzok, de csak egy papucsot, törölközőt és szappant viszek hozzá. :)
"Sok fiú és férfi gyúr,edz,kondizik és ettől azt hiszik,hogy menők lesznek. Miért is? A nőhöz pénz és pénisz kell,nem felpumpált bicepsz."
Van aki attól hiszi magát menőnek, hogy gyúr.
Van aki meg attól hiszi magát menőnek, hogy úgy öltözik mint a félnótás Fluor Tomi. Lassan 40 éves, de úgy öltözik mint Justin Bieber 10 évesen. Van aki attól érzi magát menőnek, hogy beleköt a nála gyengébbe. Ki ettől, ki attól.
Egyet értek abban, hogy a nőkhöz pénz és pénisz kell.
Attól hogy fel vagy pumpálva... nahh egyszerűbben fogalmazok. Hiába tudod megnövelni a mell, a váll, a bicepsz, a comb méretedet... ha odalent kicsi vagy akkor az ellen nem tudsz mit tenni, eleve bukta az egész. Múltkor is a Body Builder-en az egyik cikkíró lehordta a mai anyjukon élősködő "hüly*egyerekeket" és hozzátette, hogy hiába van 20centis fa*szod blahblah. Nyilván frusztrált mert a kis élősködő hüly*egyerekeknek is nagyobb a farka (aki nem tud semmit se az életről) mint neki. De ez van. Nekem 23centi, a haveromnak 13 évesen 20centis volt. Van akinek felnőttem alig van 13cm. De igazság szerint ez így van jól. Hogy miért? Mert a drága Mezomorf testalkatúak mindig felvágnak, hogy nekem tökéletes genetikám, címlapon pózolhatok. Te meg megszakadhatsz a teremben, úgyse lesz olyan jó tested mint nekem... blahblah. Én meg erre mondhatom, hogy nem a tökéletes Mezomorf genetikáddal fogod kielégíteni a csajokat. ;D
"Mire mész a nagy farkú dagadt milliomos pasiddal, ha meg sem tud moccanni... meg a homlokodra csöpög az orráról az izzadtság sex közben.."
Olyan nincs, hogy nagy farkú dagadt pasi.
A milliomosok általában a kisfarkúak, mert mivel a kisfarkúőakat kerülik a nők ezért van idejük a tanulással-munkábban sokkal többet foglalkozni. És az motiválja őket, hogyha gazdagok lesznek, akkor a csajok úgyis ráhajtanak majd, hiába kicsi a farka. Mind ilyen. A Damu csaja is egy kopaszodó, dagadt törpével van. Akkor ott van a Hajdú Péter ő is dettó ugyanaz. :DD Kicsi a farkuk ezért vesznek egy csajt. A Péter még azt is megparancsolta a csajának, hogy azt mondja a Playboy-nak, hogy a számára ideális férfi: Hajdú Péter. Szóval ha valaki meghízik sok zsír rakódik a szeméremdobjára és ettől a farka kisebbnek látszik.
Amúgy meg ha valakinek tényleg nagy a farka és mégis elhízik az még mindig jobban jár mint a kigyúrt kis farkú. Mivel a kigyúrt kis farkúnak kis farka van, amin nem tud változtatni eleve bukta az egész. De egy nagy farokkal született ember, aki elhízik jóval jobb helyzetben van. Mivel csak le kell fogynia, edzenie kell és kész. Meg van oldva minden. Vagyis ez utóbbi akarattal megváltozhat, de aki kis farokkal született az nem.
Mellesleg ha valaki egészséges akar lenni, ahhoz nem kell gyúrnia. Jahh egészség + porok, + kox, + sok fehérje. Ahhoz hogy egészséges legyél elég a Fegyencedzés + mondjuk valamilyen küzdősport. Nem kell felpumpált izom hozzá. A testépítés csak a kinézetre megy. Csomó zsé elmegy a koxra, a porokra, az akármikre. Régen én is gyúrni akartam, de átgondoltam. A megspórolt pénzen vehetne az ember magának otthonra egy húzódzkodórudat. Otthon csinálhatja a Fegyencedzést, délután meg eljárkálhatna Muay Thai edzésre és akkor verekedni is megtanul, jól is fog kinézni és jóval több pénze megmarad. Míg a testépítéssel csak a pénzét költi és mire? Hogy feszítsen a tengerparton.
Kifejtem neked akkor én is mint hobbi testépítő:
,,Sok fiú és férfi gyúr,edz,kondizik és ettől azt hiszik,hogy menők lesznek. Miért is? Izmokkal ki lehet fizetni egy vacsorát? Kockahastól jobban megy a szex? Széles vállaktól lesz pénz gyermekvállalásra? Miért nem foglalkoznak inkább a tanulással és a pénzkeresettel? A nőhöz pénz és pénisz kell,nem felpumpált bicepsz. "
Mert igenis a szép csinos,igényes nőies nőknek ez IS tetszik.Izmokkal nem fizetsz ki egy vacsit,viszont ahhoz,hogy így nézzél ki iszonyat mennyiségű pénz kell hozzá,konkrétan nekem a kajám havi 60-90 ezer kiegészítőkkel együtt,aztán a kondibérletem és mellé a személyi edzőm is,120-ba áll meg.Szerinted akkor én mennyire foglalkozok a karrieremmel és a pénzzel pluszban,ha 120 meg se kottyan?Szerinted aki edz az nem tanul?
Ilyen buta te se lehetsz.Én az általad említett tipikus gyúrós pali vagyok,és el nem hinnéd mit dolgozok,programozó matematikus vagyok és automatizációs tesztmérnökként dolgozok.Szerinted mennyit tanulok én ezért és tanultam?
Csak gondolkodj el ezen,a egyetem 500 fővel indult végzünk kb. 20-an se.Angolul perfekt vagyok,németet tanulok,mellette fejlesztem a soft skilleket.
Mindezt 10 óra munka,heti 4 edzés és főzés mellett.
Kicsit el vagy tájolva az edzéssel,tudod a sikeres emberek nem VAGY-VAGY hanem IS-IS elv szerint élnek,ahogy én is.Kocka hassal jobban megy a szex mert a lány beindul tőle és a széles vállaktól is imádják őket,hidd el,mindnek tetszik a testem pedig még most diétázok és most kezdtem el személyi edzővel edzeni,eddig csak magamtól most kapcsoltam rá.
Nőkhöz elmondom mi kell: PÉNZ(ezt jól mondtad)+Belső játék+Stílus+Izom+tudjon kielégíteni egy nőt,ismerje a nő testét=nők tapadnak.
Na kérdező ezek kellenek akkor mostmár tudod.
És az edzőtársaim is mind sikeres vállalkozó,cégtulaj,közgazdász,programozó,orvos is van köztük.
Az edzőm például sikeres vállalkozó,szép kecója van,kocsija,van stílusa,jól néz ki,és most fejezi be a Corvinus alkalmazott közgázt.
Megint bukik az elméleted.
Mi a szánalmas?Szerintem te irigy vagy mert nem kellesz nekünk meg ilyen pasiknak.
Eddig csak előnye volt,hogy kondizok,céltudatos vagyok,akkora ambíciókkal,hogy sokszor a HR-s csak pislog,pörgetem a kommunikációt,kitartó vagyok ha kell 14 órát is dolgozok a célért és sikerért.
Mert ez a sport nem csak férfit farag belőlünk,hanem megtanít küzdeni a célodért,hogy amikor már fáj és a sok átlagos ember feladja te nem te nyomod és egyre jobban fáj de akkor is tolod,mert célod van,ennek a hozadéka,hogy az önbizalmad is magas mert nem egy nyikhaj nyomi vagy és nem dagadt hanem egy igazi férfi aki vonzóvá vált a nőknél is.
28Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!