Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthon meg lehet tanulni...

Otthon meg lehet tanulni íjászkodni?

Figyelt kérdés
Sajnos egyesület nincs a közelben, pedig én szeretnék megtanulni. 17/L

2015. júl. 30. 05:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kötözködni akarok, de mindenek előtt tisztázni kéne, mit jelent "otthon".

Gondolom, nem a nappalira érted, de kérdés, van-e olyan területed, ahol senkit nem veszélyeztetsz egy-egy "tévútra" tért nyilvesszővel.

A gyakorlati fogásokat is igen nehéz lenne saját tapasztalatod alapján elsajátítani, finomítani.

2015. júl. 30. 07:36
 2/6 anonim válasza:
Nekem egyszer elmagyarázták, azóta otthon íjászkodom. Most már 3 éve:) Gyakorlás kérdése az egész. 17/L
2015. júl. 30. 09:39
 3/6 Musclemore ***** válasza:

Én mindigis otthon nyomtam, csak végefelé mentem el ilyen foglalkozás cuccra, 1hónapra rá abbahagytam (egyéb ok)

De úgy voltam versenyeken, hogy nagyon senki se foglalkozott velem, elég sok dobogós helyezésem volt.

De ez már nagyon régen, 13-14évesen mennyire komoly az íjászverseny? :D

2015. júl. 30. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem a nappaliban. :) Hatalmas udvarunk van, úgy gondolom ott senkit nem veszélyeztetnék. Muszáj otthon megtanulnom mert egyáltalán nincs a közelben egyesület.

Én nem akarok versenyezni csak úgy magamnak íjászkodnék. De ha tényleg meg lehet tanulninotthon is akkor lehet, hogy megpróbálom :) Az Emese íjat néztem, az jó lenne kezdésnek?

2015. júl. 30. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Az jó, ha akkora udvarotok van, hogy OTT senkit nem veszélyeztetsz.

Arra azért legyél figyelemmel, hogyha a vessző gurulatot kap (geller), nehogy az udvaron kívül azért valakiben/valamiben kárt okozhasson.

Kellemes időtöltést!

2015. júl. 30. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze arra is vigyázok majd :) köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!