Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Debreceniek! Amatőr futókhoz...

Debreceniek! Amatőr futókhoz fordulok, ti hol szoktatok futni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy most költözöm majd Debrecenbe, és az Egyetem környékén fogok lakni, tudom, hogy van egy stadion a Dóczy József utcán, ott szokott valaki futni? Szabadon használható a pálya?

Köszönöm a válaszaitokat! :)

#futás #mozgás #Debrecen #sport #stadion #Dózcy József utcai stadion
2015. júl. 27. 13:47
 1/5 anonim válasza:
24%
én itthon szoktam futni, amikor meghallom hogy a mikró megmelegítette a kajámat :D egy debreceni :)
2015. júl. 29. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Dóczyn - a DEAC pályán - vadi új futópálya van. Ha hivatalos edzéssel nem ütközik, akkor reggel 6-tól este 10-ig ingyen lehet futni. Este ki van világítva - igen sokan járnak - kortól függetlenül. Sportcipő szükséges!
2015. júl. 29. 18:33
 3/5 anonim válasza:
Deac nem rossz. Ha van kedved együtt futni írj privit.
2015. aug. 1. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
A Nagyerdei Stadion körül a "lebegő járdán" is van recortan sáv, nagyon sokan szoktak oda is járni. Nagyon jó levegő van!
2015. aug. 1. 03:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösziii a válaszokat!
2015. aug. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!