Szerintetek? Forma-1-es kérdés.
Ha lehet sorrendbe írjátok légyszi.
Az én sorrendjeim:
Legnehezebb:-Suzuka (Japán)
-Monaco (Monaco)
-Spa (Belga)
"Legkönnyebb":-Monza (Olasz)
-Red Bull Ring (Osztrák)
-Szocsi (Orosz)
Kedvenceim:-Hungaroring (Magyar)
-Silverstone (Brit)
-Melbourne (Ausztrál)
Azt, hogy melyik a legnehezebb azt a versenyzők tudnánk megmondani meg a szakértők, én legalábbis nem de azt leírom, hogy melyek kedvenc pályáim.
1.Hungaroring
2.Monza
3.Bahrein
4.Szingapúr
5.Monaco
6.Silverstone
A spanyol és a brazil sem rossz, a Törökországit is kedveltem.
Amit nem szeretek az az orosz, meg azt sem, hogy Abu-Dhabit tették az utolsó helyre, oda Brazília kellene.
legnehezebb: singapore
austin
Monaco
Legkönnyebb: Spa
Australia
Monza vagy Brazil
kedvenc: Magyar
Bahrein
singapore
és hozzá tenném hogy nincs semmilyen élményem vagy tapasztalatom az idei évben újra debütáló Mexikói pályáról. De ,ég 3-3 pályát tudtam volna a legnehezebb illetve legkönnyebb pályákhoz sorolni.
Szerintem a legnehezebb: Suzuka
A legkönnyebb: Monaco
A kedvenceim: Hungaroring, Melbourne, Spa francorschan.( bocs a helyesírási hibákért
Szerintem a legnehezebb: Suzuka
A legkönnyebb: Monaco
A kedvenceim: Hungaroring, Melbourne, Spa francorschan.( bocs a helyesírási hibákért)
Szerintem:
3 legnehezebb:
1. Monaco (Monaco)
2. Szingapúr (Szingapúr)
3. Abu Dhabi (Abu Dhabi)
3 "legkönnyebb":
1. Red Bull Ring (Ausztria)
2. Monza (Olaszország)
3. Sochi (Oroszország)
3 kedvencem:
1. Sepang (Malajzia)
2. Austin (USA)
3. Melbourne (Ausztrália)
Mondjuk ebből a kategóriából lehetetlen 3-at kiemelni, mert ott van még többek között: Silverstone (Nagy Britannia), Sao Paulo (Brazília) Hungaroring (Magyarország) is, amiket szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!