Van itt olyan, aki sokat nyer Tippmixszel?
3-mas válaszolóval teljes mértékben egyetértek.
Fontos hogy mindenképp megtanuld azokat a dolgokat amikért megéri például a Szerencsejáték Zrt-nek, és így ellensúlyozni tudd.
Például ne csábulj el, és ne rakj meg még pluszba 4 "biztosnak tűnő" meccset, mert valamelyik úgyis elfogja vinni jóeséllyel.
Minden egyes meccsben benne van a "véletlen" lehetősége is, például bármikor jöhet kiállítás, sérülés, rossz napot fognak ki, stb. Van amikor az 1.01-es odds nem jön be, van amikor meg a 20-as. Minnél kevesebb meccset raksz meg, annál kisebb az esélye hogy a véletlen közbelépjen.
Plusz lehetőleg ismerd a csapatokat akikre raksz, meg kell tanulni a meccsek mögé látni, pl: mennyire fontos ez a meccs a csapatnak, van-e a közelben fontosabb meccs, van-e sérült, mennyire "mumusa" az adott csapatnak az ellenfél stb. ha például egy bizonyos csapat stadionjában jóideje nem nyert az ellenfélnek, akkor nem biztos hogy érdemes rá rakni, persze ezt sokan benézik mert sokan csak az oddsot látják hogy "biztosnak tűnik".
És fontos hogy csak olyan pénzzel játssz, ami nem fog annyira hiányozni, mivel bármikor benne van a bukás veszély. Ha meg elbuktad akkor nem szabad hirtelen sietve megpróbálni visszanyerni mert abból jellemzően mégnagyobb bukás szokott lenni.
Én csak így játszok Tippmixen, nagy összeggel, lehetőleg kevés meccsel, és így eddigi összesen 5 játszmából mind az 5-öt megnyertem, és kb 50ezer forintos haszonnál járok jelenleg.
Persze közben kapom a nagyokosoktól hogy "felesleges/értelmetlen ilyen kevés oddsal játszani", mert ők megraknak folyton 200-500 forintból kb 6-8 meccset hogy hátha bejön, aztán csodálkoznak ha 2 játszma alatt többet nyerek mint ők 1 év alatt...:D Arról nem is beszélve hogy lehet bejön 1-2-szer nekik 500 forintból 10 ezer, de addigra minimum annyit el is veszítenek.
Én abban a tippben bízok, amit én magam hozok meg. Ezzel nem azt mondom, hogy én fú, de menő tippelő vagyok, hanem csupán azt, hogy akkor tudom, hogy mit mire alapozva döntöttem, és akár nyerek, akár bukok, minidg le tudom belőle vonni a tanulságot, elemezni, hogy mit tippeltem jól és mit nem, és ezt a tapasztalatot a következő tippnél ismét fel tudom használni.
Ha más tippjét teszem meg, ott nem fogom tudni, hogy azt mire alapozva tippelte, és azzal sem vagyok tisztában, hogy mennyire eredményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!