Zsibbad, görcsöl, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Évek óta járok futni, de három hónap kihagyás után futás után megfájdult jobb oldalon combtőnél. Másnap jobban leterheltem és csak rosszabb lett. Hetente járok már csak, mégis az a vége, hogy fáj combtőnél, este pedig zsibbad, újabban görcsöl a vádlim.
Meghúztam egy izmot vagy ez izomláz?
Minden választ szívesen fogadok és előre is köszönök!
2015. júl. 26. 04:29
2/5 A kérdező kommentje:
Teszek az ügy érdekében, köszönöm a választ.
2015. júl. 26. 04:47
3/5 anonim válasza:
Próbáld pótolni az elvesztett magnéziumot, illetve a kalciumot is. Rögtön nyújtás után tedd ezt, véleményem szerint sokkal hatásosabb. Jobbulást!
4/5 anonim válasza:
Illetve próbáld a combtövednél nyújtani, állj terpesz állásba és nyújtsd a ballábadat úgy, hogy a jobb lábadat behajlítod, mintha leguggolnál... remélem érthető valamennyire. Utolsó voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ! Igyekszem pótolni a magnéziumot ès a kálciumot, de este óta csak még jobban görcsöl a vádlim, pedig egy hete nem futottam.
2015. júl. 26. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!