Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el az ilyen...

Hogyan érhetem el az ilyen combokat?

Figyelt kérdés

A lenyeg az, hogy ne érjen össze fölül a combom, mint a képen.

[link] Félek, hogy ha belső comb edzést csinalok, akkor csak megizmosodik es még nagyobb lesz.

2015. júl. 24. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Állj terpeszbe, ahogy a képen!
2015. júl. 24. 04:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem olyan a testalkatod, akkor vagy anorexiás leszel, vagy sehogy! Fel nem foghatom ez miér akkora problêma. Nekem is összeér. Mindigis összeért. De inkább nézek úgy ki ahogy a képen az első csaj, mint a második.

[link]

2015. júl. 24. 13:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, az elso sokkal szebb mint a második, és én még olyan se vagyok mint az első. Nekem annál is jobban össze ér, neki annyira nem. De nekem, amikor lépek annyira ossze er hogy el se fér kb :D
2015. júl. 24. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

a kérdésben lévő képen bal képen a csaj zsírosabb 6-8 kilóval a jobbtól.

diétával és aerobbal le tudod szedni a zsírt és akkor olyan lesz mint a jobb oldali képen,vagyis kevésbé zsíros.

így érheted el.

2015. júl. 24. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nőies akarsz lenni, vagy rossz értelembe vett divatos?

Twiggy már volt, akkor híres volt, hírneve kikopott, csak másolat lehetsz. Legjobb esetben is csak gyenge utánzat, hiszen téged nem fog felkapni a világhír.

.

Legyél természetesen nőies, a nőiesség állandó, a divat változik.

2015. júl. 25. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Es az aerob az milyen? Amit pl rubint reka csinal? Vagy az aerobhoz kardio is kell(pl futás)? Elég az, ha dietazom es rubint reka feladatokat csinalok?
2015. júl. 25. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!