Boksszal kapcsolatos könyvek, videók?
Sziasztok!
Szeretnék egyedül edzeni és a bokszolók edzése tetszett meg a legjobban. Tudtok ajánlani valamit, amiből erről pontosabban lehet olvasni? Nem feltétlenül maguk az ütési technikák, hanem az erősítés és állóképesség növelése tetszik, erről érdekelne valami edzésterv.
Köszönöm a válaszokat! :) Akár filmcímeket is küldhettek, amik valóban filmek! :D
Videóról NEM lehet megtanulni boxolni. Pont a lényeg hiányzik -- az ellenfél, meg az edző. Mindenesetre itt van a Title Boxing sorozat.
https://www.youtube.com/watch?v=VW3zDh-lwfM&list=PLxheLrio8s..
Főként nem bokszolni szeretnék (bár az sem hátrány), hanem magát az edzést. Nem akarok csak kondiban gyúrni, mert nekem abból valahogy hiányzik az energikusság.
Ilyesmire gondoltam, mint a linkelt playlist! :D Van benne kondi is, ugrálás is.
Köszönöm, mindkettőtöknek ment a zöld! :)
Szia:)
Tudom , hogy ez ebben a konyvben nincs edzesterv , de ha mar valahogy utadba kerult a boksz , ezt nagyon ajanlom .:) En a vilag legjobb konyvenek tartom szamon , ennek hatasara kezdtem el bokszolni,nagyon halas vagyok az ironak:).
David Énia : Úgy a földön is
Remelem elolvasod es hasznat veszed:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!