Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boksszal kapcsolatos könyvek,...

Boksszal kapcsolatos könyvek, videók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék egyedül edzeni és a bokszolók edzése tetszett meg a legjobban. Tudtok ajánlani valamit, amiből erről pontosabban lehet olvasni? Nem feltétlenül maguk az ütési technikák, hanem az erősítés és állóképesség növelése tetszik, erről érdekelne valami edzésterv.

Köszönöm a válaszokat! :) Akár filmcímeket is küldhettek, amik valóban filmek! :D

2015. júl. 16. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Youtubon szerintem akad 1-2 oktató vidi :) próbáld ki hét ha sszerencséd lesz.
2015. júl. 16. 20:47
 2/5 aikiboxer ***** válasza:

Videóról NEM lehet megtanulni boxolni. Pont a lényeg hiányzik -- az ellenfél, meg az edző. Mindenesetre itt van a Title Boxing sorozat.

https://www.youtube.com/watch?v=VW3zDh-lwfM&list=PLxheLrio8s..

2015. júl. 16. 23:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Főként nem bokszolni szeretnék (bár az sem hátrány), hanem magát az edzést. Nem akarok csak kondiban gyúrni, mert nekem abból valahogy hiányzik az energikusság.

Ilyesmire gondoltam, mint a linkelt playlist! :D Van benne kondi is, ugrálás is.

Köszönöm, mindkettőtöknek ment a zöld! :)

2015. júl. 19. 03:35
 4/5 Lacagyerek válasza:
Könyvet tudok neked ajánlani az a címe hogy kommandós edzés nem pont az mint a bokszolóké de szerintem hasonló van benne súlyzós edzés, saját testsúlyos, kitér a kajára. Ha később bokszolni is akarsz arra teljesen jó kondit és állóképességet ad.
2015. júl. 20. 18:53
 5/5 anonim válasza:

Szia:)

Tudom , hogy ez ebben a konyvben nincs edzesterv , de ha mar valahogy utadba kerult a boksz , ezt nagyon ajanlom .:) En a vilag legjobb konyvenek tartom szamon , ennek hatasara kezdtem el bokszolni,nagyon halas vagyok az ironak:).

David Énia : Úgy a földön is

Remelem elolvasod es hasznat veszed:).

2015. aug. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!