Miért "kokszol" sok hobbigyúró?
ez olyan mint a lányoknál az anorexia:
még nem jó, még nem jó, még mindig nem jó - jajj, ez már túl sok
első vagyok
Igen, tényleg hülyeség, és még impotenciát is okozhat
sztem nem éri meg
mert nem a gyúrás lényege (szép izmok, erőnlét) a fontos, hanem hogy úgy nézzenek ki mint egy michelin-figura... azt hiszik ettől nagyfiúk. szerintem meg inkább röhejesek...
előbb állok szóba egy ducibb sráccal mint egy szétkokszolt agynélküli izombarommal...
Inpotenciát sokminden okozhat, nézd meg a gyógyszerek, amit a doktor felír, miket okozhatnak...
A szteroidokról mindenki eldöntheti, hogy akarja-e. Van hatásuk, és lehet mellékhatásuk is. A fent említett srác nem feltétlenül inverz anorexiás, csak többet akar, mert ember! Én is szoktam puskázni az 5ösért, mert nem elég a 4-es. Ha mindenki megelégedne a természetes teljesítményével, akkor 100 méteren még mindig 11 mp lenne a világrekord.
Mert azt hiszik, ez valami varázsital, este beveszik a kokszot, reggel izmoktól széthasadóan ébrednek...
A koksz méreg, és nagyon hamar kivégezhet, de aki ennyire hülye, az szedje csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!