Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Has edzéshez segítség?

Has edzéshez segítség?

Figyelt kérdés

A hasfalam izmos, viszont van rajta egy zsír réteg, amit már nem nagyon tudom hogy hogy tudnék ledolgozni, ehhez kéne nekem segítség, hogy milyen gyakorlatokat csináljak

jelenleg két naponta járok futni, hasprés simán, derékszögben emelt lábbal, keresztbe tett lábbal, lebegő ülésben is

van e esetleg valami amivel hatásosabban tudnám olvasztani a zsírt? előre is köszi (:

2015. júl. 9. 10:11
 1/3 Adam_Hack ***** válasza:
Áhh barátom, megsúgom a titkot : D I É T A.
2015. júl. 9. 10:20
 2/3 A kérdező kommentje:

igazad van ez lemaradt: konkrét diétát nem folytatok, viszont egy jó ideje elhagytam a hozzáadott cukrot, kenyeret, illetve kevesebbet eszek a megszokott dolgokból is

ennél jobban nem igazán akarok a diétába belefolyni ha nem szükséges, persze várom a javaslatokat ha nincs más megoldás

2015. júl. 9. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:
De szükséges, mint elsőkézből tapasztalod is.
2015. júl. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!