Milyen airsoft fegyvert vegyek?
Ezt úgy tudod a legkönnyebben eldönteni, ha pl ismerős játékossal/haverral elmész egy játékra és kicsit megtapogatod őket. Persze illedelmesen megkérdezve a másiktól, hogy szabad-e és vigyázva rá. Nem kell aggódni mindenki örömmel veszi, ha a fegyvere felől érdeklődnek és a friss játékosoknak is szívesen segítenek.
Másik opció, hogy elmész egy üzletbe és ott kipróbálod a kiszemelteket. Ott is vannak kiállítási darabok, meg lehet fogni őket, kézbe venni, célra tartani, hogy el tudd dönteni, kézre áll, kényelmes-e.
Mindezt azért mondom, mert legfőképp csak külsőleg térnek el egymástól, belül ugyanazon az elven működnek és a felépítésük is közel egyező (gearbox-ok típusa eltérő, de ugyanúgy fémből vannak, fogaskerekek, dugattyúk pl ugyanazok tudtommal). A többség általában kalashnyikovval kezd el játszani, illetve az m4/g36 is eléggé populáris. Nekem pl az AK a tusa miatt nem tetszett, olyan furcsa volt kézben tartni. Az m4 válltámasza viszont állítható, magamhoz tudtam igazítani és kényelmes volt tartani. Mp5 a méretéből adódóan szűk helyeken, épületharcok esetén tesz jó szolgálatot.
Márkákat tekintve ak-ban cyma a nyerő (ár-érték viszonban mindenképp), M4-et sok gyártó készít, nekem DBoys volt, az is teljesen megbízható. Mp5 esetén JG (Jing-Gong), illetve még a Galaxy elterjedt. Ajánlom ezt a cikket elolvasni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!