Milyen Airsoft fegyvert ajánlotok?
Tudna valaki ajánlani egy hosszú csövű AEG-et az AK szériából szerelhető vagy meglévő alsó, felső - legyen hosszú - és oldalsó szereléksínnel?
Vagy ha nem is AK széria de tuninggal megoldható kis szórásút fent említett fegyvert?
Egy SCAR L típust választottam, de a kérdés a gyártó.
Boyi vagy Classic Army? Vagy esetleg valami megbízhatóbb, ha manapság még mindig kisebb-nagyobb hibákkal küszködik az előbbi két gyártó. Mivel kezdő vagyok így nem tudom magamtól rendbe rakni a fegyót, ez itt a gond.
És mi a véleményed a boyiról?
Olvastam, hogy a boyi cég fegyói általában rendben vannak de gyengék a Gearboxai meg egy alap karbantartást igényelnek megvételkor, értem ezalatt a tömítés -O gyűrűk cseréje, dugattyú teflonspayvel való kezelését, esetleg hop up gumik cseréjét- kenés valamint fogaskerekek hézagolásának ellenrzését, feljavítását.
Valamint hasonló a helyzet a Classic Armi termékeivel, az újabbakról (sportline széria) meg azt írják, hogy egyenesen a szemét kategória.
De ezeket mind 4-5 évvel ezelőtti topicokban olvastam szóval nem tudom mi a helyzet manapság.
1 év van meg az AK-m, eddig egyszer kellett a motor alá egy új alátét. Teljesen gyári. Még úgy igazán karbantartva soha sem volt és tökéletesen működik :)
Én ajánlom. Szerintem nagyon jó a Boyi.
Értem. De miért az AK mellett döntöttél? Csak a külső vagy egyéb ok miatt?
Végülis ugyanaz a gyártó, ugyanaz a belső alapfegyvernek megtanulni játszani tökéletes. Később lehet fejlesztgetni minőségi alkatrészekkel.
Miért AK? Egyszerűen a választás azért esett rá, megmondom őszintén, mert mikor rendeltem volt egy olyan akció, hogy ehhez a fegyverhez adtak ingyen egy li-po akksit. :'D
De egyébként is inkább ak felé hajlottam. Egyszerű fegyver, de kiváló. Könnyen szerelhető, kb. 1-2 imbusz csavar és már darabokban is van.
Értem. Végül is lipo akku ajándékba jól jön. Azért akartam az elején Ak-t mert azt olvastam róluk, hogy jobb a szórásuk. A szerelés az MÉG semmit nem mond nekem ugyanis egy-két angol nyelvű szétszerelős videót láttam meg egy pár illusztráziót fotót a fegyók belsejéről, de még kézben nem fogtam egy puskát sem. De eljön lassan annak is az ideje :)
De én inkább a scar felé hajlok. Nekem jobban tetszik. Maga a külső, valamint az is, hogy rengeteg lehetőség van a szereléksínekben. Nagyok is sok is van belőle. :) Arra meg, hogy milyen egyszerű v bonyolult szédszedni, majd rájövök. :D
Visszatérve a kérdésre... Más gyártóktól mit mondanál a scar-ról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!