Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék tanulni egy olyan...

Szeretnék tanulni egy olyan küzdősportot, ahol karddal harcolnak (budapesten). Neten kevés az infó. Adnátok tippeket?

Figyelt kérdés
19 vagyok, lány. tudom kicsit későn van, de nagyon szeretnék elkezdeni egy ilyen küzdősportot. már keresgettem a neten, de sajnos elég elhanyagolt téma ez, csak a vívásról írnak, de ez nem érdekel igazán. egyláltalán milyen sportok vannak, ahol kardot használnak? esetleg milyen egyesületeknet tudtok ajánlani? előre is köszi
2010. márc. 2. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Erre én is nagyon kiváncsi vagyok :) csak én nem pesti vagyok =/
2010. márc. 2. 19:33
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Én a barantát javasolnám neked ez a tradícionális magyar harcművészet és rengeteg fegyverrel lehet próbálkozni

"szakosodni" rá. Itt egy oldal: [link]

talán kedvet kapsz hozzá. :)

2010. márc. 2. 19:42
 3/7 anonim válasza:

Van egy másik...a kard rendje...azt is ajánlom!

[link]

bár nem tudom pesten van e....a lényeg hogy nagyon jól űzik, vívókódexekből tanulják, szóval profik...

Én is vívok, bár "csak" egy hagyományőrző egyesületen belül...

2010. márc. 2. 20:08
 4/7 anonim válasza:

előző vagyok

bocsi...a link amúgy működik csak most valami nincs rendbe az oldallal...

2010. márc. 2. 20:13
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. márc. 2. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus a japán stílus, akkor iaido ( a kardrántás művészete ) vagy aikido.
2010. márc. 2. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
az iaido-hoz még egyáltalán nincs késő, én tudom hogy csak 16 év felett lehet elkezdeni, bp-n van edzés apám járt.
2010. márc. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!