Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gázpistyolnak mekkora a...

Gázpistyolnak mekkora a hatótávolsága?

Figyelt kérdés
úgy tudom ha közvetlen közelröl fejbe vagy arcon lőnek vele valakit akkor komoly károkat lehet tenni a másikban. de mennyire közelröl ? Fontos ezt tudnom mert ha megállja a helyét egy agressziv emgiráns majomemberrel szemben akkor sürgősen bekell egyet szereznem mielőtt nekem nemlesz mit előrántanom

2015. jún. 25. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagy kárt nem okoz, + ha rossz szélirány van, máris te szívod meg...
2015. jún. 25. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Kárt nem okoz, max akkor, ha közvetlen közelről lősz vele szembe valakit. 3m kb, ahonnan még igencsak könnybe lábad tőle a paraszt szeme.
2015. jún. 25. 13:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor milyne legális modszerekkel lehet leszerelni a hőbörgő vadembereket? Csilispray + vipera ?
2015. jún. 25. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Viperával is csak ha értesz hozzá, különben csak elveszik töled és elvernek vele.
2015. jún. 25. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
megtanulsz bokszolni és szétgépeled az arcát mielőtt még belemelegedne a dolgokba.
2015. jún. 25. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:
gyenge fizikumú amúgy harcképtelen személyre szabott védelmi eszközre lenne szükség egy katana még rendben lenne viszont azzal járkálni az utcán valószinübb hogy bevinnének a rendőrök.
2015. jún. 26. 00:16
 7/8 anonim válasza:

A gázpisztoly jó, elég. Bármelyikőtöket arcon lövöm vele szívesen 2 méter távolságból, aztán megmondhatjátok hogy szerintetek tényleg szart sem ér-e, vagy mégis van hatása. Na ki az első?

Májusban próbáltunk ki egy sima paprika gázsprayt rajtam, olyan fajtájút amit én is hordani szoktam. TW-1000 Pepper típusú (sárga-fekete-piros flakonú), a legvékonyabb, legkisebb méretű flakon.

Bő fél órára megvakultam tőle, elképesztően fájt a szemem, csípte az egész arcom és folyt a taknyom. Fél órára kiütött, vak voltam szó szerint.

Nem állnék be gázpisztoly elé, de pont azért mert nem is fitymálom le a teljesítményét. Tudom hogy működne akár több ember ellen is.

Ajánlott típusok:

Zoraki 914

Keserű Red Agent Compact

Keserű Security/Ekol Special 99

Record Chief

Umarex Colt Detective Special

2015. júl. 15. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy enyhe szembeszél és te is megszívod legyen akármilyen hatékony...
2015. júl. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!