Ez igy tényleg nem volt jo? Szobabicikli 40 percen át átlag 180as pulzussal?
Nemrégiben feltettem egy kérdést a fogyokura témakorben, futni akartam elkezdnei. A féjem meglepett egy szobabicajjal a hétvégén, mert tudja hogy futni nem lennék képes, vilàgéletemben lusta voltam hihi. Az uram maratoni futo ( is), elment este futni, mondtam neki, hogy jo, addig majd tekerek, kb 30 percet. a célom egy kis zsirégetés,28 éves, 170 centi, 65 kilo vagyok, és gonosz modon a hasamon és derekamon làtszik meg. No szoval az uram ràmszerelte a csoda high tech pulzusmérojét ( amit mellkasra pakolsz aztàn az "ora" a karodon mutatja a pulzust)tekerek, 40 percet, visszajon a férjem, nézi az oràm, 185-os pulzus, ugy parancsolt le a bicajrol, meg leorditotta a fejem hogy ez igy veszélyes, mit csinàlok, évekig nem mozogtam most meg ilyen pulzusszàmon tekerek..
Ami érdekes, nem voltam fàradt, én tekertem volna tovàbb.
Valoban roszul csinàltam? Milyen tartomànyban kellene maradnom? Koszi a vàlaszokat elore is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!