Hogy hívjam fel a lányok figyelmét magamra tesiórán?
Figyelt kérdés
Bocs ha úgy gondoljátok hogy hülye kérdés!És köszönöm annak aki válaszolt!2010. márc. 1. 19:34
1/11 anonim válasza:
csapj a seggükre mikor peti néni nem néz oda
2/11 anonim válasza:
vagy gyúrd ki magad és menny be izom pólóba
3/11 anonim válasza:
Hát eleve ott kezdődik, hogy aki izmos, látványosan a legjobb a csapatban. Focinál sok gól, kosárnál sok kosár, taktikásan játszik. Fekvőzni, húzódzkodni ő bír a legjobban, esetleg kis viccet visz a játékba, NEM BUNKÓ a többi sráccal. Két gól közt rám mosolyog, (akkor tovább fogom nézni).
Ha máshogy nem megy, akkor menj meztelenül tesire. Tutira a fél suli téged fog nézni. :)))))
4/11 anonim válasza:
kiabálj, "rendbonts", b@szogasd a többit - nálunk sokan ezt csinálják - figyelem meglesz, nem biztos hogy pozitiv, de meglesz, az tuti
5/11 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat!xdxd
2010. márc. 1. 21:14
6/11 anonim válasza:
Legyél Te a legügyesebb. Legyél Te a legelső vállalkozó, ha valamiért be kellene mutatni valamit az órán. Mindíg tüsténkedj, ha ki kell vagy el kell pakolni valamit rögtön ugorj, segíts.
7/11 A kérdező kommentje:
Aha értem és köszi!De ha nemvagyok erős meg ilyenek?
2010. márc. 2. 16:44
9/11 A kérdező kommentje:
okos vagy....
2010. márc. 3. 16:36
10/11 anonim válasza:
figyelj szerintem az nem túl jó ötlet hogy mindenre te jelentkezz meg ha be kell mutatni vmit te csináld meg először mert akkor meg seggnyalónak fognak nézni.én már csak tudom:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!