Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőterembe szeretnék járni,...

Edzőterembe szeretnék járni, kezdőként hogy csináljam?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, izmosodni, formásodni szeretnék, (nem fogyni mert vékony vagyok) de itthon nehezen veszem rá magam a mozgásra. A barátnőmmel meg szívesebben használnánk ott a gépeket. Ha most kezdem, heti hányszor menjek? És hány percet legyek ott?
2010. márc. 1. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:

attól függ mien bérletek vannak..

de én heti háromszor javasolnám, és minimum egyórára szükség lenne, ha látható eredményt akarsz rövid időn belül!!

2010. márc. 3. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. márc. 7. 17:31
 3/3 WTF?! válasza:

1 éves a kérdés, de azért válaszolnék rá én is.

Szerintem az első alkalomnál mindenképp vedd igénybe egy személyi edző segítségét, aki összeállít neked egy személyre szabott edzéstervet, így láthatóbb eredményt érhetsz el, mintha magadtól találnál ki gyakorlatokat, elmondod neki, hogy midet szeretnéd formálni, mennyi időd van egy héten edzeni, ezek alapján fogja megírni neked az edzéstervet. Nem szólva arról, hogy megmutatja, hogy kell helyesen végezni a gyakorlatokat, használni a gépeket, mert annak semmi értelme nincs, hogy szakszerűtlenül használjátok őket, akár sérülés is lehet belőle. Szívesen segítenek, általában minden helyen van egy ingyen konzultáció egy edzővel, de azért kérdezzétek meg! Jó edzést, kitartást! :)

2011. febr. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!