Elkezdtem fogyokurazni es hat elegge "lognak" a melleim. Valamivel helyre lehet hozni a muteten kivul?
A lógó mellek csak felvarrással, de korántsem biztos, hogy annyira lógnak, hogy ez a pasikat zavarja.
A másik meg a fogyókúra: biztos, hogy szükséged van erre? Nem inkább edzeni kellene rendes étkezéssel?
Szerintem egy megfelelő méretű melltartó volna jó .Abban lehetne merevitö is, ami szép formát adna a mellednek .
De egy sokkal kellemesebb megoldás az volona, ha talalnal egy olyan srácot ,aki minden egyéb szempontbol kölcsönösen megfelel , és ráadásul bevállalná,hogy amikor csak teheti, két tenyerével a legjobb helyzetben tartsa melleidet , mindkettötök örömére, : )
Nincsen se logos, se széttarto , se tulságosan nagy, se tul kicsi mell , ha az természetes.
Csak mütéti beavatkozás után ( bármennyire is szép , formás, stb, ) fog hiányozni az egyéniessege , és a természetessége .És az semmivel sem potolhato .Műtét nélkül éppen annyira szép , természetes, és egyénies , mint a hajad szine, a magasságod, , mosolyod , stb .
De ez csak az én véleményem ;s nem ;rdekel, ha lepontoznak is > Tégy legjobb belátásod szerint .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!